Ονειροκρίτης βότανα

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βότανα
Ονειροκρίτης βότανα


Τα βότανα στα όνειρα, κατέχουν μια ιδιαίτερη θέση - ερμηνευτικά- , καθώς αποτελούσαν από την αυγή του χρόνου το μέσο ενδυνάμωσης αλλά κυρίως ίασης όλων των ασθενειών, πριν την έλευση των χημικών φαρμάκων στις αρχές του 19ου αιώνα.

Σε αρκετές περιπτώσεις τα βότανα συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται έναντι των χημικών για διάφορες παθήσεις λόγω της φυσικότητας τους και των ευεργετικών δράσεων τους.

Αν ονειρευτείτε ωφέλιμα - ιαματικά βότανα τα οποία χρησιμοποιείτε για να αποφύγετε κάποια πάθηση όπως βότανα για ζάχαρο , σημαίνει πως θα ανακαλύψετε νέους τρόπους για να απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα και καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Το όνειρο αυτό σηματοδοτεί επίσης ικανοποίηση και θερμές φιλίες.

Αν ονειρευτείτε δηλητηριώδη βότανα, πρέπει να προσέξετε τους εχθρούς σας αλλά και τις κινήσεις σας, καθώς το όνειρο αποτελεί προειδοποίηση για ανθρώπους που σας επιβουλεύονται.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας.

  • Δάφνη, το κλαδί που στέφουν τους νικητές.

    Όπως και να το δείτε το φυτό αυτό στον ύπνο σας μόνο δόξα και επιτυχίες μπορεί να σημαίνει.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιον να έχει προσβληθεί από γάγγραινα, προμηνύεται ο θάνατος ενός γονιού ή κοντινού συγγενή.

  • Το να δούμε στον ύπνο μας κάποιον από την φυλή των γύφτων, αρσενικού ή θηλυκού γένους σίγουρα δεν είναι ένα καλό σημάδι.

    Η συγκεκριμένη φυλή είχε πάντα ανάμειξη με μυστικά και μάγια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σ