Ονειροκρίτης βουτιά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βουτιά
Ονειροκρίτης βουτιά


Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

Αν όμως κάνετε βουτιά και τα νερά της θάλασσας είναι ταραγμένα , τότε προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην εργασία σας. Το ίδιο ισχύει και αν ο βυθός της θάλασσας ή της λίμνης στην οποία βουτήξατε ήταν θολός ή απέπνεε μια δυσάρεστη αίσθηση.

Αν ονειρευτείτε ότι άλλοι βουτάνε, σημαίνει ευχάριστες συντροφιές. Για τους ερωτευμένους, σημαίνει πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

  • Η εργασία και ο μόχθος θεωρούνται από τον ονειροκρίτη ως πολύ καλό όνειρο, καθώς δείχνουν ότι έχετε σοβαρούς στόχους τους οποίους είστε διατεθειμένοι να κυνηγήσετε.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.

2 Σχόλια

#1 -

Είδα ότι το αγόρι μου ήθελε να πουλήσει το μηχανάκι του σε μία κοπέλα που είχε έρθει με την φίλη της η οποία ήταν ξανθιά. Ήμασταν σε ένα μέρος που από κάτω φαινόταν ήρεμα και πεντακάθαρα νερά η κοπέλα βούτηξε με την φίλη της και εγώ έλεγα στο αγόρι μου πόσο καθαρά νερά έχει.στην συνέχεια βουτάει και αυτός επειδή του άρεσε η κοπέλα.και στην συνέχεια και εγώ.δεν μου έδινε καμία σημασία ακολουθούσε την κοπέλα η οποία όμως είχε βγει.συνεχισαμε να κολυμπάμε στα καθαρά νερά όταν συνειδητοποίησα ότι είχαμε περάσει και από κάτι βρώμικα νερά όμως συνεχίσαμε στα καθαρά νερά.μετα βγήκαμε και βρεθήκαμε σε ένα λεωφορείο όπου εμείς καθόμασταν μπροστά και οι κοπέλες ακριβώς από πίσω ξαφνικά σηκώθηκα και όταν γύρισα είδα το αγόρι μου να δαγκώνει το χέρι της κοπέλας και να μου λέει οτι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί.μου είχε φέρει και λουλούδια να μου δώσει νομίζω κόκκινα

#2 -

Είδα πως ήμουν με τις δύο κολλητές μου και μας πήρε η μαμά της μιας κολλητής μου σπίτι της και η κολλητή μου της έλεγε τι θέλει στα γενέθλια της. αργότερα ερχόμασταν πίσω με τα πόδια και περάσαμε από ένα κατάστημα που ήταν εκεί αυτό που ήθελε η κολλητή μου και της το έδειξα. είχε ένα παράξενο δρόμο που δεν τον είδα ποτέ και οδηγούσε στης ακτές μιας θάλασσας εγώ και η φίλη μου πέσαμε κατά λάθος μέσα και προσπαθούσαμε να βγούμε αλλά ήταν δύσκολο, εγώ κρατούσα το κινητό μου να μην βραχεί, η θάλασσα ήταν ταραγμένη αλλά πολύ καθαρή ήταν γαλάζια και από κάτω έβλεπα την άμμο αλλά είχε κύματα. η τρίτη φίλη μου προσπαθούσε να μας βοηθήσει αλλά δεν έβρισκε τρόπο. Τελικά βγήκαμε εγώ ήμουν στενή ενώ η φίλη μου λίγο βρεγμένη . η θάλασσα είχε κάτι προστατευτικούς σωλήνες και γύρο κάτι σαν βαμβάκι αλλά λίγο πιο σκληρό. δίπλα είχε μια ξύλινη καφετέρια νομίζω κάτι τέτοιο ήταν βγήκε μια κοπέλα και μας πήρε σπίτι μετά ξύπνησα. εξηγήστε μου τι σημάνει