Ονειροκρίτης βροχή

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βροχή
Ονειροκρίτης βροχή


Αν δείτε καταρρακτώδη βροχή με κεραυνούς και αστραπές, θα έχετε οικονομικά κέρδη και χαρές.

Αν πάλι,ονειρευτείτε ραγδαία βροχή και είστε πλούσιος, θα έχετε οικονομικές ζημίες.

Αν δείτε στο όνειρο σας καθαρή βροχή, σημαίνει ότι ευημερία κι ευχαρίστηση βρίσκονται πολύ κοντά σας.

Αν ψιχαλίζει, θα εξαπατηθείτε.

Αν βραχήκατε από την βροχή, σημαίνει ότι σας σχολιάζουν αρνητικά.

Αν δείτε τον αγαπημένο - αγαπημένη σας να έρχεται να σας συναντήσει παρ όλη την βροχή, τότε έχετε πραγματικά την αφοσίωση και την αγάπη της/ου.

Αν η βροχή πέφτει από μαύρα σύννεφα, θα τρομάξετε από τη σοβαρότητα των προβλημάτων σας.

Αν δείτε πως προφυλαχτήκατε από τη βροχή για να μη βραχούν τα ρούχα σας, σημαίνει ότι τα σχέδια σας θα πετύχουν και σύντομα θα ολοκληρωθούν.

Αν ονειρευτείτε ότι καθόσαστε μέσα στο σπίτι και βλέπετε έξω να βρέχει, είναι προμήνυμα ευημερίας και ερωτικού πάθους.

Αν δείτε ότι το ταβάνι στάζει από νερά της βροχής αλλά καθαρά, σημαίνει ότι σύντομα θ' απολαύσετε απαγορευμένες ευχαριστήσεις.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι άλλοι βρέχονται από βροχή, σημαίνει ότι θα ξεδιαλέξετε τους φίλους σας και θα κρίνετε ότι πολλοί δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

Βροχή με καταιγίδες είναι πάντα σημάδι ατυχίας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Γενικά οι καταστροφές στα όνειρα θεωρούνται δυσοίωνο ερμηνευτικό σύμβολο το οποίο μας εφιστά την προσοχή σε όλους τους τομείς.

  • Τα σαλιγκάρια θεωρούνται σχετικά κακό όνειρο λόγω της δυσκινησίας τους αλλά και της αποστροφής που προκαλούν στους περισσότερους ανθρώπους.

  • Ένα όνειρο με έντονη συμβολική σημασία, η καταιγίδα, όπως και τα υπόλοιπα όνειρα - εφιάλτες που σχετίζονται με την μανία της φύσης προμηνύει σημαντικές αλλαγές.

  • Αστραπή μακρινή και ξεκάθαρη σημαίνει ευχάριστη είδηση.

2 Σχόλια

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Μεγάλες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και γενικά στα οικονομικά σου σημαίνει το όνειρο σου. Να είσαι σε ετοιμότητα να αξιοποιήσεις την ευκαιρία, όταν αυτή σου παρουσιαστεί.