Ονειροκρίτης βρύση (πηγή)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βρύση (πηγή)
Ονειροκρίτης βρύση (πηγή)


Γενικά τα όνειρα τα οποία σχετίζονται με νερό θεωρούνται κατα τον ονειροκρίτη, πολύ ευνοϊκά για αυτόν που τα βλέπει, υπό την προϋπόθεση ότι το νερό ήταν καθαρό, διαφορετικά σημαίνουν στενοχώριες και λύπες.

Έτσι αν δείτε καθαρό τρεχούμενο νερό να βγαίνει από βρύση, σημαίνει επιτυχίες.

Αν ανοίξατε την βρύση και ήπιατε νερό, θα έχετε ευμάρεια και μεγάλες υλικές απολαβές.

Αν δείτε στον ύπνο σας φυσική πηγή που βγάζει άφθονο και καθαρό νερό μέσα από την γης, θα σας συμβούν ευτυχή γεγονότα πέρα από κάθε προσδοκία.

Αν από την βρύση βγαίνει βρώμικο νερό ή έχει στερέψει ή για κάποιο άλλο λόγο το όνειρο με θέμα την βρύση ή μια πηγή, σας προκάλεσε δυσφορία, θα πάρετε στεναχώρια και προστριβές με μέλη της οικογενείας σας.

Αν δείτε πηγή που στέρεψε, σας προμηνύονται δυσχέρειες και ζημιές που θα οφείλονται σε δική σας αμέλεια.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Σαν το δοχείο και η δεξαμενή εξαρτάται η σημασία της κυρίως απ' το αν είναι γεμάτη ή άδεια.

    Αν λοιπόν είναι γεμάτη ευτυχία και επιτυχίες θα σας περιβάλλουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βρεγμένος, υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε ευχαριστήσεις που θα σας φέρουν κοντά σε επιζήμιες καταστάσεις και αρρώστιες.

  • Το να ονειρευτείτε ατμόλουτρο σημαίνει δύστροπους συντρόφους, εκτός αν δείτε ότι βγήκατε μέσα από τους ατμούς, οπότε σημαίνει ότι οι δυσφορίες και τα προβλήματα θα είναι παροδικά.

  • Αν στο όνειρό σας διψάτε πολύ και δεν ξεδιψάτε, τότε σημαίνει ότι θα συναντήσετε εμπόδια για κάτι που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα.

  • Ο νεροχύτης είναι διφορούμενο σύμβολο στα όνειρα και εξαρτάται από την κατάσταση που θα τον δούμε.

1 Σχόλια

#1 -

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας μήπως ξέρει κανείς ΝΑ ΜΟΥ πει τι σημαινει το όνειρο που ΕΙΔΑ :ήμουν στο σπίτι ενός γνωστού που δεν τον πολυπαω κιόλας και εχτεΣ μαλωσαμε άσχημα(το οτι δεν τον πολυπαω και οτι μαλωσαμε ισχυουν στην πραγματικοτητα) και απο μια απροσεξία μου αρχησε ΝΑ χάνει νερά ένας σωλήνας και προσπαθούσαμε ΝΑ το φτιάξουμε και μόλις ΕΙΔΑΜΕ οτι είναι κάπως ΚΑΛΥΤΕΡΑ ο άλλος σηκώθηκε και έφυγε αλλά ΕΓΩ ΕΙΔΑ οτι δεν ήταν εντάξει και άρχισε ΝΑ χάνει πάλι πολυ νερό και απο πιο πάνω μέχρι που έσπασε και τρέχανε παντού νερά καθαρά άσπρα και πέφτανε από ψηλά και εκείνη την ωρα βγήκε ο πατέρας μου και μου είπε ΝΑ φωνάξω στους δίπλα ΝΑ κλείσουν το γενικό του νερου εγω είχα ξενερώσει λίγο γιατι είχε προέλθει απο ΜΕΝΑ ολο αυτό και επειδή στην πραγματικότητα είχα μαλώσει εχτές σκεφτόμουν μην νομίζει οτι το ΕΚΑΝΑ και επίτηδες