Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

καύσωνας

Αρχική » Oneiro » καύσωνας

Ονειροκρίτης καύσωνας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : καύσωνας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

ηλίαση

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πάθει ηλίαση , εάν και είναι σπάνιο όνειρο , όταν δεν οφείλεται σε πραγματικές συνθήκες(καλοκαίρι , διακοπές , ηλιοθεραπεία κλπ) προμηνύει σοβαρούς κινδύνους που θα απειλήσουν την υγεία σας.

Σχετικά όνειρα

  • Το ξέγνοιαστο, χαριτωμένο και βραχύβιο αυτό έντομο, εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο για να μας προαναγγείλει την μεταμόρφωση της ζωής μας προς το καλύτερο.

  • Όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε την λέξη στον προφορικό λόγο, για να υποδηλώσουμε δυσκολίες που ανακύπτουν, έτσι και στα όνειρα η ύπαρξη αγκαθιών μας προειδοποιεί για δυσχέρειες που επέρχονται.

  • Στην περίπτωση που βρεθείτε σε θάλασσα και δείτε έναν ξιφία, οι συνθήκες της ζωής σας θα βελτιωθούν άμεσα.
    Αν δείτε στο όνειρο ότι ψαρεύετε ξιφία, θα δοξαστείτε και θα λάβετε σημαντικές διακρίσεις - τιμές κατά τον ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Το να πέφτει κανείς θύμα απάτης στο όνειρό του είναι ακριβώς αντίθετο από το να πέφτει θύμα απάτης στην πραγματικότητα.

    Επίσης στο συγκεκριμένο όνειρο δεν έχει καμία σημασία αν εσείς είστε αυτός που έπεσε θύμα ή αν εσείς ο ίδιος στήσατε την απάτη.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

Εγγραφή στο RSS - καύσωνας