Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

monument

Αρχική » Taxonomy » Term » monument

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία του ιερού ευαγγελίου στα όνειρα μας θεωρείται παραδοσιακά θεόσταλτη βοήθεια, όπως θα διαβάσετε στην αναλυτική ερμηνεία για την Βίβλο η οποία ισχύει και στην περίπτωση του ευαγγελίου.

  • Η πολυθρόνα είναι ένα διφορούμενο όνειρο σύμφωνα με τον ονειροκρίτη η οποία έχει ποικίλες ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται και από τα υπόλοιπα στοιχεία του ονείρου σας.
    Έτσι αν στο όνειρο σας δείτε πολυθρόνα κενή, συμβολίζει την εγκατάλειψη από άνθρωπο που αγαπάτε - εκτιμάτε.

  • Ο γύψος όταν εμφανίζετε στο όνειρο σε οποιαδήποτε μορφή του προμηνύει την άκαρπη προσπάθειά μας για ζητήματα που μας ενδιαφέρουν και μας απασχολούν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρισκόσαστε σε χώρο που γίνονται ανασκαφές ή κάνετε κάποια ανασκαφή εσείς οι ίδιοι π.χ.
    Σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο ή σε κάποιο σπήλαιο ή ακόμα και σε ύπαιθρο, αυτό σημαίνει ότι αναμοχλεύετε το παρελθόν σας με κάποιον τρόπο συνειδητό ή ασυνείδητο και

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε υποστεί μια σωματική μεταβολή και ξαφνικά παχύνετε υπερβολικά, μην ανησυχήσετε: επίκειται πλουτισμός σας από απροσδόκητη αιτία.

    Αν δείτε ότι αδυνατίσατε, θα έχετε προστριβές και γκρίνια με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Εγγραφή στο RSS - monument