Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

pregnancy

Αρχική » Taxonomy » Term » pregnancy

Σχετικά όνειρα

  • Το να ονειρευτείτε ένα φίλο στην αγχόνη, προλέγει πως σύντομα θα πρέπει ν' αποφασίσετε για επείγοντα πράγματα, ή πως σύντομα θα βρεθείτε μπροστά σε μεγάλη συμφορά.

  • Αν δείτε βελόνα στο όνειρό σας , τότε θα έχετε κάποιον τσακωμό στην οικογένειά σας, που θα σας στεναχωρήσει πάρα πολύ και εσάς αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

    Αν η βελόνα σας τρυπήσει, τότε θα αντιμετωπίσετε διαμάχες στην δουλειά σας.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

    Στενοχώριες και ατυχίες περιμένουν όσους γλυκαθούν από καραμέλα. Βρίσκεστε σε μια περίοδο ενδοσκόπησης και αναπόλησης του παρελθόντος.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Η γενική ερμηνεία στα όνειρα για την εκκλησία, είναι άμεσα συνδεδεμένη με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ίδια η εκκλησία αλλά και την διάθεση - αίσθηση που έχετε εσείς.

  • Αν ονειρευτείτε γλυκίσματα, είναι σημάδι ότι θα εξαπατηθείτε από πονηρά πρόσωπα.

    Αν δείτε ότι τρώτε γλυκά, προβλέπονται εγκάρδιες φιλίες.

    Για μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ψήνει γλυκά, σημαίνει ότι θα αποτύχει στην επιδίωξη της να ξεγελάσει τους άλλους.

Εγγραφή στο RSS - pregnancy