Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

explanation of dreams

Αρχική » Taxonomy » Term » explanation of dreams

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Το γουρούνι στο όνειρο εμφανίζετε για να μας υπενθυμίσει ότι η στάση μας για τη ζωή είναι παθητική και δηλώνουμε πλήρη αδιαφορία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι ταξιδεύετε χωρίς να γνωρίζετε τον προορισμό ή ξεκινάτε για μεγάλο ταξίδι, να περιμένετε κατά το άμεσο μέλλον απογοητεύσεις, ταλαιπωρίες και αποτυχίες.

    Αν δείτε ότι αποχαιρετάτε κάποιο γνωστό ή φίλο σας που αναχωρεί, θα έχετε οικονομικές ζημιές.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε αδιάβροχο μέσα στο σπίτι ή έξω, ενώ έχει λιακάδα, προσέξτε μήπως δεν χειρίζεστε καλά οικογενειακές και οικονομικές υποθέσεις σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι τσακώνεστε με άτομα του ίδιου φύλου τότε να ξέρετε ότι η φιλίες σας είναι ανθεκτικές, αν όμως δείτε ότι τσακώνεστε με άτομο του άλλου φύλου τότε να περιμένετε ότι η σχέση σας θα αποδειχθεί καταστροφική.

Εγγραφή στο RSS - explanation of dreams