Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

little dog

Αρχική » Taxonomy » Term » little dog

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας βλαστημά, τότε θα έχετε πολύ τύχη τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και στον ερωτικό τομέα. Ταυτόχρονα αυτό το όνειρο σημαίνει ότι καλλιεργείτε τάσεις που δεν δείχνουν ευαισθησία και συμπαράσταση για τους συνανθρώπους σας.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε πατέρας, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε τίποτα ευχάριστο: σας μέλλονται έγνοιες, έξοδα και οικογενειακά βάρη δυσβάστακτα, από τα οποία θα απαλλαγείτε ύστερα από μεγάλες προσπάθειες.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι βρίσκεστε σε δάσος και κλαδιά σας κόβουν τον δρόμο από το να περάσετε, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα έρθετε αντιμέτωπος με μεγάλα προβλήματα που θα σας κλονίσουν το ηθικό.

  • Τα ζυμαρικά μπορεί πολλές φορές να αποτελούν μια πρόχειρη τροφή, στο όνειρο μας όμως όταν εμφανίζονται προμηνύουν επιτυχίες σε όλους τούς τομείς της ζωής σας.
    Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει μια έμφαση στον ερωτικό τομέα, και ένα γενικό προβάδισμα από τον ανταγωνισμό.

  • Ένα γεμάτο ταμείο είναι αυτό που στην πραγματική ζωή θα μας έκανε χαρούμενους.
    Στον ονειρικό μας κόσμο όμως το περιεχόμενο του ταμείου δεν παίζει απολύτως κανέναν ρόλο καθώς η εμφάνισή του και μόνο προμηνύει πολύ τύχη και μια πολύ ευνοϊκή περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - little dog