Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

burial

Αρχική » Taxonomy » Term » burial

Σχετικά όνειρα

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Το να δείτε ότι μισείτε κάποιον στον ύπνο σας, είναι ένα κλασσικό όνειρο που ερμηνεύεται από τα πολύ παλιά χρόνια αντίστροφα.
    Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχετε ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη και ψάχνετε κάπου να διοχετεύσετε τα πλούσια συναισθήματα σας.

  • Η ερμηνεία του συγκεκριμένου ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.

    Στην περίπτωση που δούμε τη μητέρα μας να έχει πάθει κάτι σοβαρό ή είναι νεκρή, το όνειρο ένα σημάδι σύντομα τα οικονομικά σας θα κινδυνεύσουν σοβαρά.

  • Η κληματαριά στο όνειρο έρχεται για να σας καθησυχάσει και να σας πει να ξεχάσετε τα βάρη της καθημερινότητας, μιας και από εδώ και πέρα η τύχη σας θα είναι
    τόσο ευνοϊκή που δεν θα χρειάζεται να κουραστείτε καθόλου , για να επιτύχετε και να ευτυχίσετε σε όλους του τομείς.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Το ροδάκινο συμβολικά είναι ένα από τα δέντρα του έρωτα και δεν μπορεί παρά να μεταφράζεται έτσι όταν εμφανίζεται στα όνειρά μας.
    Αν δείτε ροδάκινα λοιπόν στο όνειρό σας θα πρέπει να περιμένετε απόλυτη ευτυχία στην ερωτική σας ζωή.

Εγγραφή στο RSS - burial