Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)
Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)


Η παρουσία ενός πεθαμένου στα όνειρα, τις περισσότερες φορές ερμηνεύεται θετικά σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Αν δείτε σε όνειρο ότι πεθαίνει φιλικό πρόσωπο ή άνθρωπος της οικογενείας σας που βρίσκεται εν ζωή, να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε μεγάλες ευκαιρίες που θα σας τύχουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Νεκρός γονιός στα όνειρα, σημαίνει πλούτο. Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει.

Νεκρό παιδί, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Νεκρός αδελφός, ομόνοια στο περιβάλλον σας. Όποιοι είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε - υπενθυμίοσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.

Νεκρός φίλος, αλληλεγγύη και αποτελεσματική προστασία. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο σχετικά με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε πετύχετε.

Αν δείτε νεκρό ένα διάσημο πρόσωπο, σημαίνει πως θα επιτύχετε, τους προσωπικούς σας στόχους. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο θα φέρει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκολίες.

Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία ονείρων, στα οποία βλέπουμε ανθρώπους που προ πολλού έχουν πεθάνει να μας παρουσιάζονται ζωντανοί.

Ένα τέτοιο όνειρο εκφράζει συνήθως το πόσο μας λείπουν τα πρόσωπα αυτά από τότε που πέθαναν, καθώς και πιθανές ενοχές που αισθανόμαστε για τη συμπεριφορά που δείξαμε απέναντι τους, όσο βρίσκονταν εν ζωή.

Διαβάστε επίσης την ερμηνεία θάνατος, πεθαμένος, κηδεία

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

  • Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

  • Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

235 Σχόλια

#1 -

Γεια σας, είδα στον ύπνο μου ότι ο γιος μου κοιμόταν με την μητέρα μου που έχει πεθάνει εδώ κι 6-7 χρόνια.τι είναι αυτό;

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Καλησπέρα,
ο νεκρός γονιός στα όνειρα συμβολίζει πλούτο και προστασία, αλλά μπορεί να σημαίνει εξίσου σημαντικά νέα που θα σε χαροποιήσουν.

#3 -

Ειδα στον υπνο μου πως ειχα παει κσποθ με την μητερα μου κσι ξαφνικσ μετσ βρεθηκα σε μια εκλησσια και ειδα εναν νεκρο παπα πηγα να φιλιησω την εικονα και τι χερι του και με το που τι φφιλησα εκεινος ανοιξε τσα ματιασ του κ μου μικησε , μετσα ξυπνησα τρομαγμενη τι σημαινει αυτο ??

#5 -

Καλημερα! Πριν γράψω το όνειρο θελω να πω ότι ο πατέρας μου παει χρόνια σεζόν σε νησιά για δουλεια, αυτή την στιγμή είναι καρπαθο με τον αδελφό μου. Επίσης αναφερω ότι η γιαγιά μου πριν πεθάνει δεν είναι πολυ στα καλα της.
Λοιπόν ειδα στο όνειρο ότι βγαίνω στο πισω μπαλκόνι του σπιτιού και βλεπω την γιαγιά μου ( που παλιά έμενε απο κάτω μας) να φωνάζει και να πετάει πράγματα αρχίσω να της μιλάω με σκοπό να ηρεμισει και άρχισε να με ακούει. ( στην πραγματικότητα δεν θα άκουγε). Μου έλεγε οτι θελει να παμε στον γιο της να τον δει, της εξηγούσα οτι είναι μακριά και πολλές ωρες ταξίδι για αυτήν. Μπαίνει μέσα στο σπίτι και παω και εγω και βλεπω διάφορους ανθρώπους σαν ιερείς να ψέλνουν και να θυμιατίζουν. Ένιωσα πολυ παράξενα και καθόταν η γιαγιά μου με μια περίεργη γαλήνη και μου έλεγε θα παω ταξίδι στον πατέρα σου.
Μου φάνηκα αρκετα περίεργο και ήθελα να μάθω τι συμβαίνει γιατι μου το που ξύπνησα στην αρχη αναρωτήθηκα και μετα φοβήθηκα μην πάθει τιποτα ο πατέρας μου.

Εικόνα oneirokritis

#6 -

Καλησπέρα,
το όνειρο σου είναι μια εκδήλωση νοσταλγίας για την οικογένεια σου σε συνδυασμό με ένα προμήνυμα για ευχάριστες ειδήσεις που θα πάρεις σύντομα.

Σελίδες