Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)
Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)


Η παρουσία ενός πεθαμένου στα όνειρα, τις περισσότερες φορές ερμηνεύεται θετικά σύμφωνα με τον ονειροκρίτη.

Αν δείτε σε όνειρο ότι πεθαίνει φιλικό πρόσωπο ή άνθρωπος της οικογενείας σας που βρίσκεται εν ζωή, να είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε μεγάλες ευκαιρίες που θα σας τύχουν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους άλλους, να γίνετε πιο ελαστικοί για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Νεκρός γονιός στα όνειρα, σημαίνει πλούτο. Έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής και υπάρχει πιθανότητα αύξησης του μισθού σας ή θα πάρετε έξτρα χρήματα για τις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει.

Νεκρό παιδί, ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες ενώ είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

Νεκρός αδελφός, ομόνοια στο περιβάλλον σας. Όποιοι είστε σε μακροχρόνιες σχέσεις καλό θα είναι να γίνετε πιο τρυφεροί με το ταίρι σας και να του εκφράσετε - υπενθυμίοσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.

Νεκρός φίλος, αλληλεγγύη και αποτελεσματική προστασία. Εκμεταλλευτείτε το επόμενο διάστημα για να ξεκινήσετε ένα δημιουργικό εσωτερικό ψάξιμο σχετικά με τον εαυτό σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε ακριβώς τι θέλετε πετύχετε.

Αν δείτε νεκρό ένα διάσημο πρόσωπο, σημαίνει πως θα επιτύχετε, τους προσωπικούς σας στόχους. Οι σκοποί και οι στόχοι σας, όπως και κάποιες φιλοδοξίες που στοχεύετε εδώ και καιρό, είναι εμφανές ότι θα πραγματωθούν, όμως η μεγάλη σας επιθυμία για μεγαλύτερη πρόοδο θα φέρει στο προσκήνιο κάποια νέα απρόβλεπτα εμπόδια και κάποιες δυσκολίες.

Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία ονείρων, στα οποία βλέπουμε ανθρώπους που προ πολλού έχουν πεθάνει να μας παρουσιάζονται ζωντανοί.

Ένα τέτοιο όνειρο εκφράζει συνήθως το πόσο μας λείπουν τα πρόσωπα αυτά από τότε που πέθαναν, καθώς και πιθανές ενοχές που αισθανόμαστε για τη συμπεριφορά που δείξαμε απέναντι τους, όσο βρίσκονταν εν ζωή.

Διαβάστε επίσης την ερμηνεία θάνατος, πεθαμένος, κηδεία

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο θάνατος στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες παρόλο που γενικά για τους ανθρώπους είναι τρομακτικός και δυσοίωνος.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε στο νεκροταφείο και γίνεται εκταφή ενός νεκρού τότε να περιμένετε δυσάρεστες εκπλήξεις και τράνταγμα των σχέσεων σας με τους γύρο σας.

  • Ο τάφος στα όνειρα έχει διφορούμενη ερμηνεία και εξαρτάτε κυρίως από τις περιστάσεις στις οποίες εκτυλίχθηκε το όνειρο ώστε να υπάρξει μια σαφής εξήγηση.

  • Το να σκοτώσετε στο όνειρό σας ένα άλλο έμβιο ον, σημαίνει ότι είστε έτοιμος και θα βγείτε σύντομα από αδιέξοδα που είχατε βρεθεί τελευταία.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

235 Σχόλια

#1 -

Καλή σας μέρα... το τελευταίο διάστημα βλέπω συχνά όνειρα που έχουν να κάνουν με την εκκλησία (Αγίους, αγιασμό, εικόνες) η αλήθεια είναι πως έχω διάφορα θέματα που με απασχολούν , οπότε θεωρώ πως υποσυνείδητα η ανάγκη μου για λύση, περνάει και στα όνειρά μου (είναι ίσως η ανάγκη για προστασία) Χθες το βράδυ είδα στο όνειρό μου μια φίλη μου που έλεγε πως του Αγ Συμεών θα πεθάνω και εγώ της έλεγα πως δεν θα πάθει τίποτα μιας και την προστατεύει ο Άγιος και της είπα να ανάψει κερί.. κ αυτόματα βρέθηκα σε έναν χώρο (δεν ήταν εκκλησία) που είχε όμως εικόνες και προσευχήθηκα... τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά τα όνειρα? Είναι προστασία ή είναι το αντίθετο? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Καλησπέρα,
τα όνειρα σου όντως όπως πολύ σωστά παρατηρείς, έχουν να κάνουν με την ανάγκη που νιώθεις για προστασία - πίστη. Ερμηνευτικά είναι καλά και σηματοδοτούν ανώτερη προστασία. Δείχνουν επίσης ότι θα χρειαστεί να αποφασίσεις - ζυγίσεις καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

#3 -

ο ανηψιος μου (γιος της αδελφης μου) είδε στον υπνο του, την αδελφή μου και εμένα να κάνουμε εμετό ( στο σπίτι μου) και εμφανίζεται η μητέρας μου (έχει πεθάνει εδώ και 6 μήνες), χαϊδεύει στο κεφάλι την αδελφή μου, εμένα με αγκαλιάζει και δίνει και ενα φιλί στον ανηψιο μου. Τι σημαίνει?

Εικόνα oneirokritis

#4 -

Δυσάρεστα νέα θα πάρεις σχετικά με πρόσωπο που σου είναι κοντινό, όχι της οικογενείας σου όμως, τα οποία στην πραγματικότητα δεν έχουν την βαρύτητα που εσύ θα τους δώσεις, και θα πρέπει να ζυγίσεις καλύτερα την σημασία τους.

#5 -

Καλησπέρα! είδα το νεκρό πατέρα μου,νεότερο από την ηλικία που πέθανε,πολύ όμορφο, με ροδοκόκκινα μαγουλάκια και χαμογελαστό. χάρηκα πολύ που συναντηθήκαμε, τον αγκάλιαζα και τον φιλούσα συνέχεια, γελούσα αλλά ταυτόχρονα έκλαιγα, γιατί ήξερα οτι σε λίγο καιρό θα πέθαινε. Τί σημαίνει?

Εικόνα oneirokritis

#6 -

Καλησπέρα,
πλούτο υλικό αλλά και συναισθηματικό - γαλήνη και οικογενειακή προστασία σημαίνει το όνειρο σου.

Σελίδες