Ονειροκρίτης γλυκά - ζαχαρωτά

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης γλυκά - ζαχαρωτά
Ονειροκρίτης γλυκά - ζαχαρωτά


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

Τα γλυκά στα όνειρα συνήθως σχετίζονται άμεσα με την ερωτική - σεξουαλική μας ζωή και μας δίνουν προμηνύματα αντίστοιχα των καταστάσεων που βιώνουμε στον ονειρικό κόσμο.

Έτσι αν το όνειρο είναι όμορφο και μας δημιουργεί αντίστοιχα μια γλυκιά αίσθηση τα μελλούμενα θα είναι θετικά και επιθυμητά, ενώ αν δεν είναι καλή η αίσθηση του ονείρου θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση στα αισθηματικά σας ώστε να αποφυγέτε κακοτοπιές - στεναχώριες.

Δείτε επίσης και το λήμμα ζαχαροπλαστείο .

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παρασκευάζετε βούτυρο χτυπώντας το γάλα, θα σας ανατεθεί δύσκολο έργο, αλλά με την ευφυΐα και τη εργατικότητα σας θα το φέρετε σε πέρας και θα ευημερήσετε.

  • Το να δείτε ότι πίνετε γάλα, σημαίνει μεγάλη εύνοια της τύχης και ευτυχία για τις οικογένειες κατά τον ονειροκρίτη.

  • Όσο γλυκές και νόστιμες είναι οι καραμέλες στην πραγματικότητα, τόσο πικρές και προάγγελοι κακών οιωνών είναι αν δούμε ότι τις τρώμε στον ύπνο μας.

  • Τα περισσότερα γλυκά γενικά συμβολίζουν στενοχώρια στα όνειρα ή αρρώστια και προβλήματα υγείας. Έτσι και τα μελομακάρονα τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των σιροπιαστών.

  • Ο χαλβάς μπορεί να είναι πολύ νόστιμος και ευχάριστος για την πραγματική μας ζωή, όταν όμως εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι.

2 Σχόλια

#1 -

Είδα στο όνειρο μ οτι ήμουν σε ενα περίπτερο και εμφανίζεται μια τσιγγάνα και μ λέει εσύ κλέβεις? Και λεω οχι
Και μου δίνει μια σακούλα με ζελεδάκια και τα έφαγα ! Τη σημαίνει??

#2 -

Είδα όνειρο ότι ήμουν με την κολλητή μου στο σούπερ μάρκετ και εγω πήρα ζελεδακια με ζάχαρη όπως η παστιλιες και τα αγοράσαμε τι σημαινει ;;;;;