Ονειροκρίτης νυφικό

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης νυφικό
Ονειροκρίτης νυφικό


Ακόμη ένα τυπικό όνειρο με «αντίστροφη» ερμηνεία με εξαίρεση την περίπτωση όπου φοράτε νυφικό, αλλά είστε με παρέα και όχι σε γάμο, στην οποία περίπτωση θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις.

Η κοινωνικότητα σας θα ανέβει και θα κάνετε πολλές επαφές με διάφορα άτομα. Παράλληλα θα επιδιώξετε να προωθήσετε τις έξυπνες ιδέες σας για να ξεχωρίσετε στο περιβάλλον σας και να εδραιώσετε καλύτερα την θέση σας .

Όπως και στην περίπτωση της νύφης, αν δείτε νυφικά ρούχα ή αν φοράτε νυφικό, τότε, όσο πιο πλούσια κι εντυπωσιακή είναι η ενδυμασία, τόσο μεγαλύτερα και τα δεινά που θα σας πλήξουν.

Αν πάλι το νυφικό είναι βρώμικο ή σκισμένο, θα σας στεναχωρήσουν κοντινοί σας άνθρωποι. Η καριέρα σας απαιτεί την προσοχή σας, γι αυτό αποφύγετε να κάνετε παράτολμες κινήσεις και μην κάνετε λανθασμένες εκτιμήσεις. Ένα κατεστραμμένο ή λερωμένο νυφικό, μπορεί να συμβολίζει ανησυχίες για το μέλλον της σχέσης σου ή της επικοινωνίας σου με τον σύντροφό σου.

Εάν στο όνειρό σου βλέπεις μια νύφη να φοράει μαύρα ρούχα αντί για το κλασικό λευκό νυφικό, αυτό μπορεί να υποδηλώνει κάποιο είδος θλίψης ή λύπης στη ζωή σου, που μπορεί να αφορά τη σχέση σου ή κάτι άλλο σημαντικό στη ζωή σου.

Άν στο όνειρό σου βλέπεις μια νύφη να τρέχει μακριά από εσένα, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ανασφάλεια στη σχέση σου ή φόβο για την απώλεια του συντρόφου σου.

Αν ετοιμάζεστε για γάμο στην πραγματικότητα, τότε το όνειρο απλά δείχνει την επιθυμία σας για το ευχάριστο γεγονός.

Επίσης συμβουλευτείτε την σχετική ερμηνεία : Ονειροκρίτης νύφη

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Το φιλί στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες και έχει σχέση με τα άτομα τα οποία εμπλέκονται, καθώς και την "αίσθηση" που μας αφήνει το εν λόγω όνειρο.

  • Η κλασική ερμηνεία του ονείρου αυτού, παραπέμπει σε συζυγικές και ερωτικές απιστίες.

  • Αν δείτε ότι παντρεύεστε σε όνειρο, και δεν πρόκειται για επικείμενο γεγονός ή κρυφή επιθυμία, θα έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν.

  • Το όνειρο στο οποίο εμφανίζεται νύφη είναι παραδοσιακά ένα όνειρο διφορούμενης ερμηνείας, γιατί ερμηνεύεται εντελώς διαφορετικά ανάλογα με το αν είδατε τη νύφη μόνη, ευτυχισμένη ή δυστυχισμένη ή ακ

  • Το δαχτυλίδι, στα όνειρα, όταν αυτό δεν αντικατοπτρίζει κάποια εσωτερική επιθυμία, προοιωνίζει σχεδόν πάντα δυσκολίες και βάσανα.

78 Σχόλια

#1 -

Μια φίλη μου είδε αυτό το όνειρο με έμενα τι σημαίνει. Θυμάμαι ότι ήμουν σε ένα σπίτι κ θα παντρευόσουν έναν γερό..μεγάλος ήταν!και φορούσες μαύρα,μακρύ φόρεμα σαν νυφικό δεν ήσουν χαρούμενη όλες οι φίλες σου ήταν έξω δεν έμπαιναν μέσα μόνο εγώ προσπάθησα να μπω είχε μια πολύ μικρή πόρτα .

#2 -

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΔΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΝΤΕΡΕΥΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ.ΠΑΝΤΕΥΟΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ???ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΥΦΙΚΟ???

#3 -

Στο όνειρό μου είχα πάει σε μαγαζί για να επιλέξω νυφικό. Η μητέρα μου είχε διάφορα στο σπίτι αλλά δεν μου άρεσαν γιατί είχαν χρυσά κεντήματα (λουλούδια) και δεν ηθελα το συγκεκριμένο σχέδιο νυφικού.Δεν θυμάμαι να κατέληξα κάπου - ήμουν όμως χαρούμενη που θα παντρευόμουν (κάποια στιγμή) αν και δεν ήθελα να μάθουν όλοι για τα σχέδια.

#4 -

Ειδα πως ετοίμαζα ενα άσπρο απλό φόρεμα για νυφικό .δεν ειδα να το φορώ ουτε εκκλησίες ουτε τιποτα,

#6 -

Καλησπέρα σας!Εδώ και πολλές μέρες βλέπω το ίδιο όνειρο κ ξυπνάω με ανυσηχία,δηλαδή ότι ετοιμάζομαι σε κάποιο σπίτι να φορέσω το νυφικό με λαχτάρα και με μια ανυσηχία να μην αργήσω στην εκκλησία αλλά είναι ελλατωματικό κι όταν το φοράω ξεκολλάνε κ πέφτουν κομμάτια απο το νυφικό και φαίνεται κάπως λερωμένο κιτρινωπό.Οι γύρω που με βλέπουν μου λένε πως θα παω στην εκκλησία με τέτοιο νυφικό ενώ εμένα δεν με νοιάζει τόσο και ετοιμάζομαι γρήγορα ενώ οι υπόλοιποι δεν έχουν ετοιμαστεί και αυτό με αγχωνε περισσότερο και τους τραβούσα να φύγουμε.Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο,στην πραγματικότητα δεν έχω αρραβωνιαστεί αλλά έχω ήδη μια σχέση προς γάμου.Τι λέτε να σημαίνει αυτό;

Σελίδες