Ονειροκρίτης βάρκα- σκάφος

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης βάρκα- σκάφος
Ονειροκρίτης βάρκα- σκάφος


Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

Βάρκα τραβηγμένη στη στεριά ή που δεν μπορεί να πλεύσει, σημαίνει πως έχετε παραμελήσει ταλέντα σας και, κατά συνέπεια, θα αποτύχετε σε εγχείρημα που, υπό διαφορετικές συνθήκες, θα ήταν πανεύκολο.

Βάρκα που μπάζει νερά προειδοποιεί για κινδύνους που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Βάρκα σε θάλασσα τρικυμισμένη, προαναγγέλλει θύελλες στη ζωή σας που θα χρειαστεί, για να τις ξεπεράσετε, να εξαντλήσετε όλο σας το κουράγιο.

Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε βαρκάρης, τότε με πολλούς κόπους θα αντεπεξέλθετε σε προβλήματα που θα ανακύψουν.

Αν συναντήσετε βαρκάρη, ευνοϊκές, για σας προτάσεις θα δεχτείτε. Αν στο όνειρο σας κωπηλατείτε αμέριμνος, τότε αψηφήστε όλα τα εμπόδια που ορθώνονται στο δρόμο σας.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.

  • Τα ψάρια γενικά σημαίνουν επιτυχίες, ιδίως όταν είναι φρέσκα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ψαρεύετε καλαμάρια, σημαίνει ότι θα βρεθείτε μπλεγμένος σε πολύ άσχημες και δυσάρεστες καταστάσεις και υπαίτιος θα είστε εσείς ο ίδιος.

  • Ο γλάρος! Ανέκαθεν ερμηνευτικό σύμβολο,ελευθερίας και ταξιδιού, κατά τον ονειροκρίτη. Και από την εμφάνισή του λοιπόν στο όνειρο μην περιμένετε λιγότερα.

  • Η ερμηνεία των φυκών όταν αυτά εμφανίζονται στον ονειρικό μας κόσμο, αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που τα βλέπουμε κυρίως ως προς το πόσο ξερά είναι.