Ονειροκρίτης πληγή (πληγώνω)

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης πληγή (πληγώνω)
Ονειροκρίτης πληγή (πληγώνω)


Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ξαφνικά κι αναίτια το σώμα σας ή το σώμα κάποιου δικού σας γέμισε πληγές, είναι πολύ πιθανό να απειληθείτε από σοβαρή αρρώστια.

Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από άνθρωπο ή σε ατύχημα και η πληγή βγάζει άφθονο αίμα, θα ευεργετηθείτε από άνθρωπο που δεν περιμένατε.

Αν η πληγή βγάζει ελάχιστο ή διόλου αίμα, τότε η βοήθεια που προσδοκούσατε να λάβετε, θα αποδειχθεί ελάχιστη και ανεπαρκής.

Αν δείτε ότι πληγωθήκατε από επίθεση ζώου, φυλαχθείτε από τις επιβουλές των εχθρών σας.

Τέλος, αν δείτε στο όνειρο σας ότι καθαρίζετε και περιποιείστε την πληγή κάποιου άλλου, σύντομα θα χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθεια σας σε φίλο που θα βρεθεί σε δύσκολη θέση.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές.

  • Η πτώση, στα όνειρα, είναι πάντοτε δυσοίωνη. Αν δείτε ότι σκοντάφτετε και πέφτετε, θα σας συμβεί κάποιο μικροατύχημα.

  • Τα ατυχήματα στα όνειρα αποτελούν σύμβολο κινδύνου στις περισσότερες παραδόσεις ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας.

    Αν πάθατε ατύχημα εσείς στο όνειρο θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κρατάτε καμάκι και ετοιμάζεστε για κάποιου είδους επίθεση, το ίδιο περίπου σημαίνει και στην πραγματικότητα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάκτο μάλλον είστε μοναχικοί τύποι και ο δρόμος της μοναξιάς που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, θα είναι γεμάτος στεναχώριες και εμπόδια.

1 Σχόλια

#1 -

Καλημερα! Είδα στον ύπνο μου να τρέχω πολυ γρήγορα μακριά από τη μητέρα μου επειδή είχαμε έναν τσακωμό και στη διαδρομή μου να βρίσκω έναν άνθρωπο που αγαπάω παρα πολυ με μια πληγή στο χέρι σαν βαθύ κόψιμο. Είχα κι εγώ την ίδια πληγή με εκείνον μόνο που η δίκη του έτρεχε γρήγορα ασταμάτητο αίμα. Εγώ έπιασα την πληγή του λέγοντας τι έχεις και προσπαθούσα να τη δέσω με κάτι για να σταματήσω την αιμορραγία.