Πρόσφατα σχόλια

 • Reply to: Ονειροκρίτης είσοδος - πόρτα   1ημέρα 23 ώρες ago

  Γεια σας.. εγω ειδα οτι ξυπνησα απ τον υπνο μου και βρηκα την πορτα του σπιτιου μου μισανοιχτη ..και πανω της μας ειχαν κολλησει οι γειτονες πολλα πρασινα στικερς με σημειωση οτι εχετε αφησει την πορτα ανοιχτη !!! Τι να ναι αραγες;;

 • Reply to: Ονειροκρίτης ζάχαρη   4 ημέρες 22 ώρες ago

  Ειδα ονειρο ενα σπιτι γεματο κουραμπιεδες στα δαπεδα στις σκαλες παντου ζαχζαρη αχνη σκορπια και κουραμπιεδες

 • Reply to: Ονειροκρίτης πεθαμένος (νεκρός)   1 εβδομάδα 1ημέρα ago

  Ειδα τον ειδη νεκρο αδερφο μου ζωντανο στο κρεβατι αλλα αρρωστο μιλουσαμε καλα πραγματα λεγαμε. Μετα χωρις να δω την κηδεια κτλ. Με εβλεπα να πηγαινω λουλουδια στον ταφο του. Πεθανε απο τροχαιο πριν 5 χρονια και οχι απο καποια αρρωστια.

 • Reply to: Ονειροκρίτης κοπέλα   1 εβδομάδα 2 ημέρες ago

  Νίκη

 • Reply to: Ονειροκρίτης κοπέλα   1 εβδομάδα 2 ημέρες ago

  Είδα δύο κοπέλες η μία ήταν φίλη μια και η άλλη μια άγνωστη....η φίλη μου θυμάμαι τα εξτιαξε με.το.αγορι μου την αυναντισα σε μια πλατεία καθόταν σε ένα παγκάκι με μια άλλη που δεν την ήξερα ήταν καλοντυμένες φτιαγμένες λίγο θυμάμαι και μου έδειχνε η φίλη μου στο κινητό τις τα μήνυματα που τις.εστελνε ότι και.καλα έφυγα και και σαν να τις έφερνα αντιρισει αυτή νευρίασε και μου έδειξε.το.κινητο τιςμκαι εγώ έλεγα όχι δεν είναι δυνατον είχα στεναχωρεθει τέρμα αυτό μετ' ξύπνησα κατεθυαν φωνάζοντας και βρίζοντας. Θρίλερ παιδιά ην σας τύχει!
  Τι λέτε να συμβεί αυτό;

 • Reply to: Ονειροκρίτης τρίχες   2 εβδομάδες 1ημέρα ago

  Ειδα στον υπνο μου οτι εβγαζα τριχες απο το στομα μου.

 • Reply to: Ονειροκρίτης άλογο   2 εβδομάδες 3 ημέρες ago

  Ειδα όνειρο πως έβλεπα από ψηλά μεσα σε ενα πηγάδι πολλά άλογα όμορφα λιγο ροζ να κάνουν στροφές με χάρη μέσα στο νερό. Ήταν ολόκληρα μέσα στο νερο. Τι μπορεί να σημαινει; Ευχαριστώ

 • Reply to: Ονειροκρίτης κλάμα (δάκρυα)   2 εβδομάδες 3 ημέρες ago

  Είχα σχέση με ένα παιδί κ τώρα έχουμε τσακωθεί.πιατςυω ότι τα έχει με μια γνωστή μου.ΕΙδα λοιπόν όνειρο ότι ήμουν σε ένα καφέ με την ξαδέρφη μου κ ήταν και αυτοί. Ρώτησε η ξαδέρφη μου την κοπέλα και έμαθε ότι κάτι γίνεται με αυτούς.μιυ το είπε κ ξεαπασα σε κλάματα.

 • Reply to: Ονειροκρίτης μωρό   2 εβδομάδες 5 ημέρες ago

  Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είδα πως κρατάω το δικό μου νεογέννητο μωρό (σημ. δεν είμαι μάνα), το θήλασσα, και κάποια στιγμή στη διάρκεια του ονείρου,ενώ κοιμάται δίπλα μου, στη θέση του μωρού είναι ένα γατί. Νιώθω γενικά ήρεμη και δεν με ενοχλεί που είναι γατί πια. Έρχεται κάποιος άλλος και θέλει να το πάρει από μένα, αλλά αυτό γαντζώνεται με νύχια και με δόντια κυριολεκτικά από το χέρι μου. Προσπαθώ να το ξεγαντζώσω αλλά τίποτα. Το γατί είναι μωρό και είναι υγιές και έχει το κλασσικό άσπρο γκρίζο χρώμα που έχουν τα ελληνικά γατάκια. Επίσης δεν είμαι παντρεμένη ούτε έχω σχέση αυτό το διάστημα.

 • Reply to: Ονειροκρίτης κλάμα (δάκρυα)   2 εβδομάδες 6 ημέρες ago

  Είχα σχέση με ένα παιδί κ τώρα δε μιλάμε.υποψιαζομαι ότι εχει σχέση με μια γνωστή μου .είδα λοιπόν όνειρο ότι ήμουν σε έναν χώρο με αυτήν ,αυτόν και την ξαδέρφη μουκαι η ξαδέρφη μου την ψάρεψε κ εμαθε ότι οντωσ τα έχουν.εγω τότε άρχισα να κλαίω με λιγμους.