Ονειροκρίτης δρεπάνι

Αρχική » Όνειρα » Ονειροκρίτης δρεπάνι
Ονειροκρίτης δρεπάνι


Μην τρομάζετε! Όσο περίεργο και να σας φαίνεται το δρεπάνι συμβολίζει κάτι το αγνό και όχι τον Χάρο στα όνειρα.

Αν ονειρευτείτε ένα δρεπάνι, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στη ζωή σας για να προχωρήσετε μπροστά. Ίσως υπάρχει κάτι που πρέπει να τελειώσετε ή να απαλλαγείτε από αυτό. Αντιλαμβάνεσθε ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να είναι δύσκολες, αλλά είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας.Θεωρείται το δρεπάνι παραδοσιακά, ότι προοιωνίζει μεγάλη εύνοια της τύχης σε τομείς που επαφίενται στα οικονομικά σας.

Επίσης, ένα δρεπάνι στα όνειρα μπορεί να συμβολίζει την επικείμενη αποχώρηση από κάτι, όπως μια δουλειά ή μια σχέση. Ίσως αισθάνεστε ότι έχετε κόψει τα πάντα που μπορείτε να κόψετε και ότι είναι καιρός να προχωρήσετε στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Πρόκειται να είστε τυχεροί αν δείτε στον ύπνο σας δρεπάνι και να βγάλετε πολλά χρήματα.

Συνολικά, οι ερμηνείες των ονείρων είναι προσωπικές και εξαρτώνται από τη κατάσταση της ζωής σας και την προσωπική σας ερμηνεία.

Σχετικά όνειρα και οι ερμηνείες τους

  • Αν και τα όνειρα σχετικά με τα χρήματα μπορεί να είναι πολύ προσωπικά, συχνά αποτελούν ενδείξεις για την οικονομική κατάσταση και τη στάση του ατόμου προς τα χρήματα.

  • Το νόημα του ονείρου αλλάζει ανάλογα με το περιεχόμενο της σακούλας.

    Αν στη σακούλα μέσα υπάρχουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα, τότε ενδέχεται να παρανομήσετε και να έχετε μπελάδες.

  • Το όνειρο το οποίο σχετίζετε με δάνειο, προμηνύει αλλαγές στην οικονομική σας κατάσταση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

  • Ο κουμπαράς συμβολίζει μία αλλαγή στην οικονομική σας κατάσταση.

2 Σχόλια

#1 -

Χαρος- δρεπανι- βελάκια
Είδα ότι ο Χάρος ήρθε σπίτι μου και έκανε βόλτες από την αυλή τη δική μου γύρω γύρω γύριζε στην περίφραξη με το δρεπάνι του και μετά στην αυλή του γείτονα σαν να 'ταν και οι δύο αυλές σαν μεγάλο γήπεδο και με την οικογένειά μου κ εγώ σβήσαμε τα φώτα και καθόμασταν πίσω από την κουρτίνα και έρχεται μας πήρε είδηση και εμένα μου έριχνε πολλά βέλη για να με πετύχει και εγώ έλεγα Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με ...
Δε με έπιαναν τα βέλη ώσπου απελπίστηκε κ έφευγε και μου έριξε απρόσμενα ένα στο χέρι μου και με λάβωσε αφήνοντας 2 γραντζουνιές εκεί που ξεκινάει ο αντίχειρας...
Το έβγαλα αμέσως το σκούπισα το αίμα και είχε μείνει λίγο ξεραμένο δεν έβγαινε και μου είπε αυτό φθάνει και το πήρε μαζί του. Τα υπόλοιπα μέλη ο Χάρος λέει ότι λάβωσε τον πατέρα μου, αλλά εγώ αυτό δεν το είδα.
Τι σημαίνει αυτό;

Εικόνα oneirokritis

#2 -

Φαίνεται ότι είχες έναν εφιάλτη με το θάνατο. Ο Χάρος είναι ένας μυθικός χαρακτήρας του θανάτου στην ελληνική μυθολογία. Είναι καλό να θυμάσαι ότι οι εφιάλτες είναι απλώς φανταστικοί και δεν μπορούν να σου κάνουν κακό στην πραγματικότητα.

Αν αισθάνεσαι άβολα με τον εφιάλτη σου, μπορείς να προσπαθήσεις να αλλάξεις το περιβάλλον σου πριν κοιμηθείς. Μπορείς να προσθέσεις αρώματα ήχους και αισθήσεις που σε κάνουν να αισθάνεσαι άνετα. Επίσης, μπορείς να μιλήσεις με κάποιον για τον εφιάλτη σου, καθώς αυτό μπορεί να βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το φόβο σου.

Τέλος, θυμήσου ότι οι εφιάλτες είναι απλά ένα μέρος της ζωής μας και θα περάσουν. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να απολαμβάνεις τη ζωή σου όσο μπορείς.