Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παναθηναίων

Αρχική » Oneiro » Παναθηναίων

Ονειροκρίτης Παναθηναίων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παναθηναίων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα ιερά ζώα των Ινδών, σύμβολο της ευφορίας.

    Όταν παρουσιάζονται στα όνειρα των ανθρώπων της υπαίθρου και των ξωμάχων, τα ζώα αυτά προοιωνίζουν καλές σοδειές και άμεσο μέλλον εξασφαλισμένο.

  • Τα ξύλα όταν εμφανίζονται στα όνειρά σας μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές ερμηνείες, αναλόγως τον τρόπο με τον οποίο τα βλέπετε.

    Αν δείτε στοίβες από ξύλα πεταμένα το όνειρό δεν είναι καλό καθώς σημαίνει αρρώστιες και βάσανα στον στενό σας κύκλο ή και σε εσάς τους ίδιους.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Αν ονειρευτείτε ότι είστε κάπου φυλακισμένος και νιώθετε έντονη την καταπίεση και τελικά καταφέρετε να δραπετεύσετε, είναι ο αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας και η ανάγκη σας για να ξεφύγετε απ' την καθημερινότητα που έχει γίνει αφόρητη.

  • Ενώ θα περιμένατε ότι η ερμηνεία της εκτέλεσης θα έχει κακά συμβάντα συμβαίνει το αντίθετο.
    Είτε δείτε ότι σας εκτελούν είτε ότι παρακολουθείτε μια εκτέλεση τότε μην ανησυχείτε, θα έχετε μια ήρεμη και ζωή χωρίς πολλά άγχη.

Εγγραφή στο RSS - Παναθηναίων