Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παπανούτσος

Αρχική » Oneiro » Παπανούτσος

Ονειροκρίτης Παπανούτσος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παπανούτσος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

    Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Το σχολείο είναι σύμβολο μάθησης αλλά και ξεγνοιασιάς.

    Έτσι αν είδατε ότι είσασταν στο σχολείο μαζί με συμμαθητές σας, σημαίνει ότι αναπολείτε την ξεγνοιασιά εκείνης της εποχής πιθανόν λόγω αυξημένων υποχρεώσεων και άγχους στην παρούσα φάση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε βελούδο, σημαίνει μεγάλη επιτυχία.

    Αν δείτε βελούδινα αντικείμενα, τότε θα ανταμειφθείτε και θα ανακουφιστείτε από δυσκολίες που τυχόν σας βασανίζουν.

  • Αν δείτε ότι απεχθάνεστε ένα πρόσωπο στο όνειρό σας, σημαίνει ότι θα νιώσετε αρέσκεια για κάποιον, και ότι η υποψία σας για την τιμιότητα του θα αποδειχθεί βάσιμη.

  • Το πορτοκάλι είναι πολύ καλό ονειρικό σύμβολο.
    Όπως και τα περισσότερα καρποφόρα δέντρα, έτσι και η πορτοκαλιά σημαίνει επιτυχίες και χαρές εάν είναι ανθισμένη,υγιής ή γεμάτη καρπούς και αποτυχίες και στεναχώριες εάν είναι σε κακή κατάσταση ,χωρίς καρπούς ή άρρωστη.

Εγγραφή στο RSS - Παπανούτσος