Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παράσχου

Αρχική » Oneiro » Παράσχου

Ονειροκρίτης Παράσχου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παράσχου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε σε ένα γήπεδο στο οποίο εξελίσσεται κάποιος αγώνας και είναι γεμάτο κόσμο, σημαίνει ότι στο άμεσο μέλλον θα προκύψουν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ξαφνικά και ανεξήγητα αποκτήσατε ουρά, τότε κάποιο μυστικό σας που θα αποκαλυφθεί θα θέσει σε δοκιμασία την ερωτική σας σχέση.

    Αν δείτε εντυπωσιακή και πλούσια ουρά ζώου, να περιμένετε επιτυχίες σε όλους τους τομείς και πλούτο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

    Αν την διαρρηγνύετε, τότε σύντομα θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

  • Αν ονειρευτείτε ότι ξαφνικά γίνατε διάσημος και σας αναγνωρίζουν οι πάντες, θα πρέπει να προσέξετε λίγο την συμπεριφορά σας γιατί μάλλον έχετε αρχίσει να γίνεστε φαφλατάς και υπερβολικός.

  • Η ξενιτιά στον ονειρικό σας κόσμο προμηνύει επιτυχίες σε ότι έχετε σχεδιάσει.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι επιστρέφετε στην πατρίδα σας μετά από την ξενιτιά η επιτυχία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

  • Συνήθως η μελαγχολία στα όνειρα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες.

    Συγκεκριμένα αν δείτε ότι μελαγχολείτε εσείς ή ότι το ίδιο το όνειρο είναι γεμάτο με μία διάθεση μελαγχολική, καλό θα ήταν να σκεφτείτε τους παράγοντες που σας προκαλούν τέτοια συναισθήματα στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - Παράσχου