Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παρίσια

Αρχική » Oneiro » Παρίσια

Ονειροκρίτης Παρίσια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παρίσια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Οι Άγιοι, όπως ακριβώς και οι Άγγελοι, είναι όργανα παρηγοριάς ή ολέθρου.
    Η παρουσία τους στα όνειρα αποκτά διαφορετικές σημασίες, ανάλογα με το φύλο τους ,αν είναι άνδρες ή γυναίκες, με το ύφος και τη διάθεση που δείχνουν απέναντι μας, με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους κλπ.

  • Στην περίπτωση που στον ονειρικό σας κόσμο βρεθείτε σε μέρος με πολλές ψάθες, θα πρέπει να προετοιμάζεστε καθώς μέρες φτώχειας σας περιμένουν.

  • Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.
    Αν απλά κάθεστε σε σκιερό και δροσερό μέρος τότε το όνειρό σας προμηνύει πως θα πετύχετε σύντομα όλους τους στόχους που έχετε βάλει.

  • Το μονοπάτι συμβολίζει τις επιλογές που έχουμε ή θα κάνουμε στη ζωή μας.

    Εάν λοιπόν δείτε ότι το μονοπάτι στο οποίο βαδίζετε είναι σκοτεινό, στενό, δύσβατο και γεμάτο άσχημα συναισθήματα τότε κάποιες επιλογές σας θα σας οδηγήσουν σε άσχημες καταστάσεις.

  • Όπως και τα περισσότερα αιλουροειδή, ο πάνθηρας συμβολίζει επικίνδυνους εχθρούς που γυρεύουν να σας βλάψουν.
    Αν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας πάνθηρα να σας κυνηγάει και να σας αρπάζει, να περιμένετε αποτελεσματική επίθεση των εχθρών σας.

Εγγραφή στο RSS - Παρίσια