Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παυλάκη

Αρχική » Oneiro » Παυλάκη

Ονειροκρίτης Παυλάκη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παυλάκη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας, να αποκτάτε κέρδη μέσω σκληρής δουλειά και μόχθου, να περιμένετε πρόοδο και προκοπή στη ζωή σας.

    Αν όμως δείτε τα κέρδη αυτά να τα αποκτήσατε από τύχη ή με δόλιους τρόπους, θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε κάποια σχέδια σας.

  • Το μολύβι και η παρουσία του στα όνειρα είναι αρνητικό σύμβολο.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή γράφετε με μολύβι σε οποιαδήποτε επιφάνεια, πιθανό να υπάρξουν αποτυχίες στα αισθηματικά σας ή στα επαγγελματικά και ματαίωση των προσδοκιών σας.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Η λυγαριά στα όνειρα συμβολίζει ερωτική απογοήτευση.
    Εάν βρίσκεστε σε σχέση τότε πιθανό ο σύντροφός σας να σας προδώσει ή με κάποια πράξη του να σας στενοχωρήσει πολύ.
    Εάν επιδιώκετε ερωτική σχέση με ένα άτομο τότε θα απογοητευτείτε καθώς δεν θα υπάρξει ανταπόκριση.

  • Η ερμηνεία των τούβλων στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο που θα τα δούμε, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις που έχουμε τα πράγματα είναι καλά.

Εγγραφή στο RSS - Παυλάκη