Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παυλίνας

Αρχική » Oneiro » Παυλίνας

Ονειροκρίτης Παυλίνας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παυλίνας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Όταν στον ύπνο σας δείτε ότι εμπλέκεστε σε κάποιο ειδύλλιο με το αντίθετο φύλο, τότε να είστε έτοιμοι διότι η σχέση που θα έρθει θα είναι ώριμη και θα ευδοκιμήσει.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Η πείνα είναι ένα από τα κλασικά ονειρικά σύμβολα που παραδοσιακά ερμηνεύεται «αντίστροφα».

    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι πεινάτε λόγω φτώχειας (και όχι κάποιο άλλο λόγο), προοιωνίζεται ένα λαμπρό μέλλον, πλούσιο σε απολαβές και εμπειρίες.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

  • Στην περίπτωση που δεν είστε ωμοφάγος και δείτε πως τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά,σημαίνει πως οι ενέργειες που κάνετε και θα κάνετε στο άμεσο μέλλον θα αποβούν άκαρπες.
    Αν δείτε πως τρώτε ωμά ζυμάρια για ψητό ψωμί σύντομα θα σας βρουν απογοητεύσεις.

  • Ο ναύτης είναι θετικό σύμβολο στα όνειρα.
    Εάν δείτε λοιπόν ναύτες στο όνειρο σας τότε να περιμένετε νέα χαρούμενα που θα σας βγάλουν από μία δύσκολη κατάσταση.

Εγγραφή στο RSS - Παυλίνας