Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Παυσανία

Αρχική » Oneiro » Παυσανία

Ονειροκρίτης Παυσανία - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Παυσανία

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι όνειρα που έχουν σχέση με την κατάκτηση κάποιας επαγγελματικής θέσης η κάποιου κοινωνικού status το οποίο πιθανόν να επιθυμούμε υποσυνείδητα διακαώς.

  • Το λιβάνι είναι ένα αρνητικό σύμβολο στα όνειρα.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε λιβάνι αναμμένο ή θεωρήσετε ότι το μυρίζετε τότε πιθανό να συμβούν κάποια αρκετά δυσάρεστα γεγονότα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν, στο όνειρο σας, συναντήσετε οδοιπόρο που έρχεται από μακριά, κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος σας, από καιρό ξεχασμένο, θα εμφανιστεί και θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας.

  • Είναι το πιο κλασικό σύμβολο αδιαμφισβήτητης ευτυχίας.
    Όπως και να το δείτε στον ύπνο σας, προαναγγέλλει οικονομικές επιτυχίες, κοινωνική καταξίωση και αισθηματική πληρότητα.
    Αν ονειρευτείτε πέταλο, σημαίνει πρόοδο στις επιχειρήσεις και τυχερούς δεσμούς για τις γυναίκες.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

Εγγραφή στο RSS - Παυσανία