Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πειραϊκής

Αρχική » Oneiro » Πειραϊκής

Ονειροκρίτης Πειραϊκής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πειραϊκής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο μαγειρείο και παρακολουθείτε τις εργασίες του μάγειρα και των βοηθών του, θα συκοφαντηθείτε από ανθρώπους που απεργάζονται την καταστροφή σας. Μην αφήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις να σας φορτώσουν υπερβολικά.

  • Δεν είναι και πολύ δύσκολο να συσχετίσουμε τον τοίχο με το οποιοδήποτε εμπόδιο μπορεί να βρεθεί στον δρόμο μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αλουμίνιο, σημαίνει ικανοποίηση με οποιαδήποτε περιουσία, ας είναι και μικρή.

    Αν μια γυναίκα δει τα αλουμινένια στολίδια ή σκεύη της μαυρισμένα, σημαίνει παράξενη και απροσδόκητη λύπη, και θα της συμβεί κάποια απώλεια.

  • Γενικά οι πολλές ασχολίες στα όνειρα υποδεικνύουν ότι υπάρχουν ψυχολογικές ή και συναισθηματικές ελλείψεις που προέρχονται από το υποσυνείδητο.
    Αν δείτε στο όνειρό σας ότι τρέχετε και δε φτάνετε, αυτό είναι απλά μια αντανάκλαση των προβλημάτων της ζωής σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κουβέρτα στρωμένη σε κρεβάτι, οι υποθέσεις σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

    Αν δείτε ότι έχετε ξαπλώσει και σκεπαστεί με κουβέρτα που σας προκαλεί δυσφορία, τότε έχετε αγωνία για κάποια υπόθεση που σας απασχολεί.

  • Αποχή από εργασία.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χορηγείτε ή λαμβάνετε άδεια από την εργασία σας, σημαίνει πως όλες οι υποθέσεις σας θα παραμείνουν για ένα διάστημα εκκρεμείς και υπό αναβολή.

Εγγραφή στο RSS - Πειραϊκής