Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πελασγοί

Αρχική » Oneiro » Πελασγοί

Ονειροκρίτης Πελασγοί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πελασγοί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ασπρόρουχα καθαρά και τακτοποιημένα, ξαφνική ευτυχία και πιθανή κληρονομιά.

    Αν είναι βρώμικα ή κουρελιασμένα, αρρώστια, φτώχεια.

    Αν είναι πλυμένα και καθαρά, αλλά άτακτα βαλμένα σε κάποιο συρτάρι ή πάγκο, πρόσκαιρες δυσκολίες που γρήγορα θα ξεπεραστούν.

  • Σε αυτό το όνειρο σημασία έχει ο τρόπος που ακούγεται το μουσικό αυτό όργανο και όχι το όργανο αυτό καθεαυτό.
    Επειδή το ακορντεόν είναι ένα όργανο που δεν είναι ούτε πνευστό, ούτε κρουστό, ούτε έγχορδο, έτσι και το όνειρο δεν έχει μία συγκεκριμένη ερμηνεία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κλειδώνεται μια κλειδαριά, τότε το όνειρό σας προαναγγέλλει ότι σύντομα θα μπλέξετε σε άσχημες καταστάσεις.

    Αν την διαρρηγνύετε, τότε σύντομα θα έχετε μια ερωτική απογοήτευση.

  • Η κατσαρίδα στα όνειρα θεωρείται ότι συμβολίζει στεναχώριες και βάσανα.

    Έτσι, η κατσαρίδα στο όνειρό σημαίνει ότι θα έχεις μικροενόχλήσεις από τους φίλους, τους γονείς ή τα αδέρφια σου ενώ αν εργάζεται τότε στη δουλειά σου θα έχεις κάποιο μικρό επεισόδιο με συναδέλφους.

  • Ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το συγκεκριμένο όνειρο αλλάζει και η ερμηνεία του.
    Αν δείτε λοιπόν στον ύπνο σας ότι εσείς ο ίδιος είστε συμβολαιογράφος, χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα ,θα πρέπει να περιμένετε άνθιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων.

  • Το να δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ξυπόλητος ή ακόμα ότι συναντάτε άλλους ανθρώπους που είναι ξυπόλητοι, αποτελεί ένα πολύ ελπιδοφόρο μήνυμα για τη ζωή σας, καθώς σημαίνει πως σύντομα θα φτάσουν σε εσάς ευχάριστα νέα για πράγματα σημαντικά στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν ανακούφιση και θα σας

Εγγραφή στο RSS - Πελασγοί