Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πελασγός

Αρχική » Oneiro » Πελασγός

Ονειροκρίτης Πελασγός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πελασγός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της αρκούδας στα όνειρα συμβολίζει τους φόβους και τις φοβίες που έχουμε στο υποσυνείδητο μας.

    Η αρκούδα είναι προστατευτική και επικίνδυνη ταυτόχρονα στα όνειρα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις.

  • Αν δείτε πως φτάσατε στο ανώτατο σημείο ανόδου, ή στην κορυφή μιας σκάλας, χωρίς να σκοντάψετε ή να τρεκλίσετε, είναι καλό σημάδι. Η ζωή σας θα είναι εξασφαλισμένη και θα έχετε πολλές επιτυχίες.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως δεν αναφερόμαστε στον ξένο ως φιλοξενούμενο αλλά απλά σαν κάποιο άγνωστο που συναντάμε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Αν δείτε ότι κρατάτε ημερολόγιο, όπου καταγράφετε τα γεγονότα της κάθε ημέρας, να περιμένετε επιπλοκές που θα σας ταλαιπωρήσουν.
    Αν στο όνειρο, κρεμάτε ή παρατηρείτε κάποιο ημερολόγιο που είναι κρεμασμένο στον τοίχο, η ζωή σας κυλάει ανούσια, αλλά όχι και δυσάρεστα.

Εγγραφή στο RSS - Πελασγός