Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πενζίας

Αρχική » Oneiro » Πενζίας

Ονειροκρίτης Πενζίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πενζίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά η παγοδρομίες και το πατινάζ, κατά τον ονειροκρίτη, εμπίπτουν στην κατηγορία των ονείρων που μας δείχνουν ότι πλανάται μια υπέρμετρη ελαφρότητα όσον άφορα τις σκέψεις και τις ενέργειες μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος απαγορεύει σε εσάς να κάνετε κάτι, να περάσετε από κάπου η γενικά οποιουδήποτε τύπου απαγόρευση η εμπόδιο μπορεί κάποιος να σας βάλει,

  • Τα παντζάρια στα όνειρα αποτελούν πολύ καλό οιωνό κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Ο μπακαλιάρος συμβολίζει άσχημη οικονομική κατάσταση.
    Εάν δείτε ότι τρώτε μπακαλιάρο και κάτι φυσικά δεν έχει συμβεί, πιθανό να υπάρξουν ανησυχίες και καυγάδες μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε εκείνη την περίοδο.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ένα αμφιθέατρο γεμάτο με ενθουσιώδεις θεατές, σημαίνει ότι έχετε δύναμη του χαρακτήρα και θα πετύχετε τους στόχους με χαρακτηριστική αποφασιστικότητα.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

Εγγραφή στο RSS - Πενζίας