Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Περίανδρου

Αρχική » Oneiro » Περίανδρου

Ονειροκρίτης Περίανδρου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Περίανδρου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία ερπετών στα όνειρα είναι αρκετά συχνή και εκφράζει κυρίως υπαρξιακές αγωνίες και σεξουαλικές ανησυχίες. Πρόκειται για βασανιστικά όνειρα που χαρτογραφούν τον εσωτερικό μας κόσμο και αποκαλύπτουν μια ζωή ανικανοποίητη, αγχώδη και ταραγμένη.

  • Πρόκειται βέβαια, για σπάνιο όνειρο, γιατί στην εποχή μας και το πετάλωμα και ο πεταλωτής τείνουν να εκλείψουν.
    Αν όμως δείτε πεταλωτή να πεταλώνει άλογο, μουλάρι ή γαϊδούρι, οι εχθροί σας θα σταθούν ανίκανοι να σας βλάψουν και θα εξευτελιστούν.

  • Ενώ θα περιμένατε ότι η ερμηνεία της εκτέλεσης θα έχει κακά συμβάντα συμβαίνει το αντίθετο.
    Είτε δείτε ότι σας εκτελούν είτε ότι παρακολουθείτε μια εκτέλεση τότε μην ανησυχείτε, θα έχετε μια ήρεμη και ζωή χωρίς πολλά άγχη.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε στα χέρια σας μια ρακέτα την οποία δεν χρησιμοποιείτε, σημαίνει πως τα ταλέντα που διαθέτετε δεν επαρκούν από μόνα τους, για να σας βγάλουν από την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεστε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε καμαριέρα ή καμαριέρης ανάλογα με το φύλλο σας, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι έχετε σεξουαλικά απωθημένα και ανεκπλήρωτες ερωτικές επιθυμίες.
    Επίσης είστε ένα βήμα πριν την απιστία και ψάχνετε νέο σύντροφο.

  • Ένα μηχάνημα κατεξοχήν ανύψωσης βαριών πραγμάτων.
    Έτσι και στη συμβολική του μορφή θα πρέπει να περιμένουμε την αναστύλωση του ηθικού μας από κάποιον τρίτο.
    Αν είστε χειριστής γερανού το όνειρο συμβολίζει τη κολοσσιαία προσπάθεια που έχετε κάνει για κάποιο σχέδιό σας πρόσφατα.

Εγγραφή στο RSS - Περίανδρου