Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Περτίναξ

Αρχική » Oneiro » Περτίναξ

Ονειροκρίτης Περτίναξ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Περτίναξ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι είσασταν βουλευτής σημαίνει ότι είστε ματαιόδοξος και ότι μεταχειρίζεστε τα μέλη της οικογενείας σας χωρίς καλοσύνη. Δεν θα επιτύχετε καμιά άνοδο.

  • Το κουτσομπολιό στα όνειρα δηλώνει αρνητικά συναισθήματα. Εάν δείτε ότι εσείς κουτσομπολεύετε και μιλάτε αρνητικά για άλλους ανθρώπους τότε ίσως να τρέφετε κάποια συναισθήματα ζήλιας και εμπάθειας για κάποιον.

  • Αν στο όνειρο βρίσκεστε σε εκκλησία περίλαμπρη και παρακολουθείτε τη λειτουργία με κατάνυξη, θα σας έρθουν επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε πάνω σε μια εξέδρα τότε αυτό σημαίνει ότι λαμβάνετε και τα ανάλογα σχόλια λόγο της ματαιοδοξίας σας.
    Οι άλλοι σας ειρωνεύονται και σας σχολιάζουν διότι είστε υπερφίαλος -η και δεν επιδεικνύεται την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε κυνηγός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες στις δουλειές σας.

    Αν ξεκινάτε για κυνήγι, σημαίνει πως είστε έτοιμος να αποπειραθείτε το επαγγελματικό άλμα που σχεδιάζατε να κάνετε τόσο καιρό.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι βρίσκεστε μέσα σε τρένο και ταξιδεύετε, σημαίνει πως έχετε μπει για τα καλά σε μια ιστορία από την οποία δεν πρόκειται να ξεμπλέξετε εύκολα.

    Αν το ταξίδι είναι ευχάριστο και σας αφήνει μια όμορφη αίσθηση, θα σημειώσετε κάποια επιτυχία στα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - Περτίναξ