Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πετράλωνα

Αρχική » Oneiro » Πετράλωνα

Ονειροκρίτης Πετράλωνα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πετράλωνα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία της λεβάντας στα όνειρα είναι συνυφασμένη με το ερωτικό στοιχείο κατά τον ονειροκρίτη.

    Αποτελεί ένα πολύτιμο βότανο από την αρχαιότητα με αμέτρητες χρήσεις που ποικίλουν από αντιμετώπιση πυρετών και παθήσεων μέχρι και την αντιμετώπιση του σκόρου.

  • Είναι ένα σπανιότατο όνειρο που, όταν το βλέπουμε, εκφράζει τις ενοχές μας για πικρίες που έχουμε προκαλέσει στο παρελθόν σε αγαπημένους νεκρούς.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Η αρρώστια στο όνειρο ανάλογα με το πώς εμφανίζεται, έχει και διαφορετική ερμηνεία.

    Στην περίπτωση που η αρρώστια έχει βαριά μορφή θα πρέπει να περιμένετε κακοτοπιές και προσωπικές επιθέσεις από τον στενό φιλικό σας κύκλο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι παλεύετε με τα κύματα προσπαθώντας να σωθείτε από πνιγμό, σύντομα θα πάρετε από την εργασία σας τεράστια κέρδη.

Εγγραφή στο RSS - Πετράλωνα