Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πηλείδης

Αρχική » Oneiro » Πηλείδης

Ονειροκρίτης Πηλείδης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πηλείδης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Οι πιθανότητες να δείτε στον ύπνο σας αντλία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλές.

    Αν όμως είστε από αυτούς που είδαν όνειρο με αντλία, αυτό σχετίζεται άμεσα με την αγωνία σας για καταστάσεις που είστε μπλεγμένος και εκκρεμούν.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι παρακολουθείτε μια συναυλία που δίνεται από ορχήστρα, να περιμένετε να ξεσπάσουν επάνω σας κουτσομπολιά και κακολογίες.

  • Η ντομάτα στα όνειρα αποτελεί επίσης ένα διφορούμενο σύμβολο.

    Εάν δηλαδή δείτε ότι τρώτε ντομάτες ανεξάρτητα από την κατάσταση της ίδιας της ντομάτας ή την μαγειρεύετε, τότε πιθανό να υπάρξουν γεγονότα άσχημα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος σας διηγείται ένα παραμύθι, θα διαπιστώσετε σύντομα πως έχετε πέσει στα δίχτυα δόλιων και αναξιόπιστων ανθρώπων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρεί τε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον να γνέθει το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να γνέθει, τότε θα δαπανήσετε πολύ χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις, σε πράγματα που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Εγγραφή στο RSS - Πηλείδης