Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πηνέλεως

Αρχική » Oneiro » Πηνέλεως

Ονειροκρίτης Πηνέλεως - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πηνέλεως

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας έχουν αναθέσει φόρτο εργασίας, είτε άλλου είδους καθήκοντα, ακόμα και μέσα στην οικογένειά σας, μην αγχωθείτε.

  • Η λογομαχία συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι λογομαχείτε με κάποιον τότε πιθανό να μπλεχτείτε σε καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν είτε στο σπίτι σας είτε στον επαγγελματικό σας χώρο.

  • Καθώς ο τουρισμός είναι πια κομμάτι της ζωής μας, είναι πολύ φυσικό να επηρεάζονται και τα όνειρά μας και να προκύπτουν καινούργια ονειρικά σύμβολα προς ερμηνεία.

  • Αν ονειρευτείτε πως βλάπτετε κάποιον, σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες δουλειές, θα εκδικηθείτε και θα πληγώσετε έναν συνέταιρό σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε ορφανός, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα βρεθούν στη ζωή σας ισχυροί άνθρωποι που θα σας προστατεύσουν αποτελεσματικά και θα σας προωθήσουν σε ανώτερες θέσεις.

  • Ό,τι σκεφτόμαστε για τη δόξα δεν έχει καμία σχέση το αν δούμε στον ύπνο μας ότι μας δοξάζουν.
    Θεωρείται κακός οιωνός από τους παλαιότερους και όχι άδικα.
    Είτε δείτε ότι έχετε μεγάλη δόξα εσείς είτε άλλοι, να προσέχετε τις κινήσεις σας γιατί παραμονεύει η παταγώδης αποτυχία!

Εγγραφή στο RSS - Πηνέλεως