Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πιερίδες

Αρχική » Oneiro » Πιερίδες

Ονειροκρίτης Πιερίδες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πιερίδες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε θαλασσινός - ναυτικός, χωρίς να είστε, θα σημειώσετε μια ερωτική επιτυχία αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα επαγγελματικά σας.
    Αν δείτε ότι σας επισκέπτεται κάποιος θαλασσινός, θα λάβετε ειδήσεις που θα σας προβληματίσουν.

  • Είναι ένα σπανιότατο όνειρο που, όταν το βλέπουμε, εκφράζει τις ενοχές μας για πικρίες που έχουμε προκαλέσει στο παρελθόν σε αγαπημένους νεκρούς.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γραμμόφωνο, σημαίνει πως κάποιος καινούργιος και ευχάριστος φίλος θα κάνει τα πάντα για να σας διασκεδάσει.

  • Το αγιόκλημα με οποιονδήποτε τρόπο και να εμφανιστεί στον ονειρικό σας κόσμος, προμηνύει καλές αλλαγές.

    Στην περίπτωση που το δείτε στο σπίτι σας ή σε οικείο για εσάς χώρο να σκαρφαλώνει τον τοίχο, θα πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μαλλιά ωραία φτιαγμένα, περιποιημένα, πιασμένα κοτσίδα, είτε σε κάποιο κορίτσι είτε σε σας τους ίδους, δυστυχώς δεν σημαίνει και το ίδιο για την περίοδο που θα διανύσετε.
    Δεν πρόκειται δηλαδή να είναι στρωμένες με ροδοπέταλα οι επόμενες μέρες.

Εγγραφή στο RSS - Πιερίδες