Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πλατανόβρυση

Αρχική » Oneiro » Πλατανόβρυση

Ονειροκρίτης Πλατανόβρυση - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πλατανόβρυση

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στον ύπνο σας έχετε αυτήν τη αίσθηση ξεγνοιασιάς και απελευθέρωσης, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο του ονείρου, τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με βάσανα και δυσκολίες σύντομα.

  • Ο λαθρεπιβάτης συμβολίζει αποφυγή καταστάσεων και αρνητικά συναισθήματα.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Ή ερμηνεία αυτού του σχολείου στα όνειρα αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο που θα δείτε το σχολείο στον ύπνο σας.

  • Τα πυροτεχνήματα όταν κάνουν την εμφάνισή τους στα όνειρά μας, μπορεί να φαίνονται φανταχτερά και φωτεινά, είναι όμως παραπλανητικά, καθώς είναι ένα σημάδι πως ενώ θα πάρετε χαρές και καλές ειδήσεις, σύντομα θα μεταμορφωθούν σε λύπες, βάσανα, καθώς και σε ανούσιες σχέσεις.

  • Οι ερμηνείες του ονείρου για άλλη μια φορά αλλάζουν ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο κήπος που βλέπετε στο όνειρό σας.
    Αν δείτε έναν βασιλικό κήπο καλοδιατηρημένο και ανθηρό, σύντομα θα λάβετε ευχάριστα νέα και τα πράγματα στη ζωή σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα.

Εγγραφή στο RSS - Πλατανόβρυση