Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ποίας

Αρχική » Oneiro » Ποίας

Ονειροκρίτης Ποίας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ποίας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουπιά στα όνειρα συμβολίζουν τα μέσα για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
    Εάν δείτε κουπιά που δεν χρησιμοποιούνται, σημαίνει ότι έχετε συνειδητοποιήσει τον τρόπο επίτευξης των στόχων μας αλλά ακόμα δεν έχετε τολμήσει να τον υλοποιήσετε.

  • Το πεζοδρόμιο στα όνειρα είναι πολύ ξεκάθαρο ερμηνευτικά, και εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία βρίσκετε.

  • Κατά τον ονειροκρίτη, τα όνειρα με βατόμουρα δεν είναι καθόλου καλοί οιωνοί, καθώς προμηνύουν γλυκόπικρες καταστάσεις όπως και η γεύση τους..

    Έτσι αν δείτε στον ύπνο σας βατόμουρα, θα πρέπει να περιμένετε άσχημα νέα.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε πεδιάδα, διάσελο ή πρανές, δηλαδή σε μια ομαλή επιφάνεια του εδάφους, ακόμη και γήπεδο ή χωράφι, να περιμένετε ευνοϊκές εξελίξεις σε υποθέσεις που ως τώρα σας βασάνιζαν.

  • Παρότι το να βλέπετε στον ύπνο σας ένα σφαγείο δεν φαίνεται αρχικά και πολύ ευοίωνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά καθώς είναι ένα από τα όνειρα που μεταφράζονται από τα πολύ παλιά χρόνια ως ένδειξη εξέλιξης και άνθησης στον επαγγελματικό τομέα.

  • Η μετάγγιση στο όνειρο προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι δίνετε αίμα τότε να περιμένετε εξελίξεις που θα σας ανοίξουν σημαντικές πόρτες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

Εγγραφή στο RSS - Ποίας