Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολυκράτης

Αρχική » Oneiro » Πολυκράτης

Ονειροκρίτης Πολυκράτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολυκράτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Το μασούρι συμβολίζει άσχημες και περίεργες καταστάσεις.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι τυλίγετε χαρτονομίσματα μασούρι τότε θα βιώσετε κάποιες άσχημες καταστάσεις αλλά θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάκτο μάλλον είστε μοναχικοί τύποι και ο δρόμος της μοναξιάς που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε, θα είναι γεμάτος στεναχώριες και εμπόδια.
    Τα αγκάθια του κάκτου είναι οι πληγές που σας έχουν προκαλέσει οι άλλοι, γιαυτό και επιλέξατε αυτό το δύσκολο μονοπάτι.

  • Το κράνος συμβολίζει προσπάθεια προφύλαξης από καταστάσεις που μας φοβίζουν και μας απειλούν.

Εγγραφή στο RSS - Πολυκράτης