Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολυξένη

Αρχική » Oneiro » Πολυξένη

Ονειροκρίτης Πολυξένη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολυξένη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Άλλο ένα κλασικό όνειρο που απασχόλησε τον πατέρα της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ.

    Στο προφητικό πεδίο, όμως, ο ακρωτηριασμός μέλους του σώματος μας δεν υποδηλώνει σεξουαλική στέρηση, αλλά αποτελεί σαφή προειδοποίηση για κάποιον κίνδυνο που παραμονεύει.

  • Παρόλο που το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό, είναι πολύ δυσάρεστο όταν ακούμε για ψοφίμι, η παρουσία του στον ονειρικό μας κόσμο δεν έχει μόνο αρνητική χροιά.
    Τα πράγματα είναι άσχημα, μόνο στην περίπτωση το ψοφίμι προέρχεται από γνωστό σε εμάς ζώο.

  • Αν ονειρευτείτε ότι καπνίζετε πίπα καπνού ή τσιγάρου, ενώ δεν είστε καπνιστής ή δεν καπνίζετε πίπα, ήρθε ο καιρός να αντιμετωπίσετε καταπρόσωπο τα πράγματα, αν δεν θέλετε να προκαλέσετε συμφορές στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν.

  • Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων στο όνειρο είναι ένα σημάδι ατελείωτης ταλαιπωρίας και κακής διαχείρισης του χρόνου που έχετε.
    Σύντομα θα αρχίσετε κάτι που δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα σας ταλαιπωρήσει για πολύ καιρό.

  • Η μυρτιά αποτελεί ένα κατεξοχήν θετικό σύμβολο στα όνειρα
    Εάν λοιπόν δείτε μυρτιά ή μυρτιές στον ύπνο σας, σε όποια κατάσταση και να είναι να περιμένετε πολύ ευχάριστα γεγονότα και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - Πολυξένη