Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πολύγνωτου

Αρχική » Oneiro » Πολύγνωτου

Ονειροκρίτης Πολύγνωτου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πολύγνωτου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η πτώση, στα όνειρα, είναι πάντοτε δυσοίωνη. Αν δείτε ότι σκοντάφτετε και πέφτετε, θα σας συμβεί κάποιο μικροατύχημα.

    Αν πέφτετε από μεγάλο ύψος, φυλαχτείτε από σοβαρό δυστύχημα και από κινδύνους που σας απειλούν.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Το λυχνάρι συμβολίζει πραγματοποίηση ευχής αλλά και αρνητικά συμβάντα.
    Εάν δείτε λοιπόν λυχνάρι αναμμένο τότε πιθανό να περνάτε μία τυχερή περίοδο όπου επιθυμίες και στόχοι πιθανό να πραγματοποιηθούν και οι κόποι σας να ανταμειφθούν.

  • Η απόγνωση είναι ένα σπάνιο όνειρο και αρκετές φορές δεν χρήζει κάποιας ερμηνείας, αλλά αντικατοπτρίζει μία κατάσταση της πραγματικής ζωής την οποία θεωρούμε ανυπέρβλητη.

  • Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
    επιχειρήσεις τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καλλιεργείτε ένα χωράφι, χωρίς όμως να είστε αγρότης και στην πραγματικότητα τότε δυστυχώς σας περιμένουν πολλές δοκιμασίες μέχρι να κατορθώσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Εγγραφή στο RSS - Πολύγνωτου