Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πομπιανός

Αρχική » Oneiro » Πομπιανός

Ονειροκρίτης Πομπιανός - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πομπιανός

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν έχετε τα κατάλληλα προσόντα και τις απαραίτητες γνώσεις για μία καλύτερη θέση στον τομέα της εργασίας σας και δείτε στον ύπνο σας ότι
    προάγεστε σε διευθυντή ή ότι κατέχετε ήδη μία διευθυντική θέση τότε να περιμένετε να γίνει και στην πραγματικότητα κάτι ανάλογο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι παρευρίσκεστε σε εγκαίνια που τελούνται δημόσια και πανηγυρικά, τότε οι υποθέσεις σας, αισθηματικές και επαγγελματικές, θα κυλήσουν ομαλά και θα έχουν αίσιο τέλος.

  • Η τανάλια είναι ένα «κλασικό» ονειρικό σύμβολο δυσκολιών και αντιξοοτήτων.

    Αν δείτε όμως ότι την χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο, να είστε βέβαιος ότι στο τέλος θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και θα συνεχίσετε την πορεία σας ανενόχλητα.

  • Το να δείτε γύπα στο όνειρο σας σημαίνει ότι κάποιος προσπαθεί με πανουργία να σας καταστρέψει - εκτός αν δείτε ότι ο γύπας πληγώνεται ή είναι σκοτωμένος.

    Όταν μια γυναίκα ονειρευτεί γύπα, σημαίνει ότι θα κατηγορηθεί και θα υποτιμηθεί.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας γραφομηχανή, αυτό σίγουρα είναι ένα σημάδι υπενθύμισης του μαθηματικού τρόπου σκέψης που έχετε και οπωσδήποτε ένας τρόπος να σας πει ο εαυτός σας πως έχετε παραμελήσει πολύ την ερωτική σας ζωή.

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

Εγγραφή στο RSS - Πομπιανός