Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Ποτίδαια

Αρχική » Oneiro » Ποτίδαια

Ονειροκρίτης Ποτίδαια - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Ποτίδαια

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι θαυμάζετε ένα λαμπρό παλάτι, να περιμένετε δυσκολίες στα επαγγελματικά σας. Αν μπαίνετε μέσα σε παλάτι, σύντομα θα περάσετε μια κρίση στην ερωτική ή συζυγική σας σχέση.

  • Τα ρούχα στα όνειρα έχουν ποικίλες ερμηνείες και το τι σημαίνει ακριβώς το συγκεκριμένο όνειρο, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το χρώμα, το ύφασμα και το υλικό των ρούχων ανάμεσα σε άλλα.

  • Το να δείτε στο όνειρο σας ότι γυαλίζετε οποιοδήποτε αντικείμενο σημαίνει ότι τα πολλά προσόντα σας θα σας τοποθετήσουν σε αξιοζήλευτες θέσεις.

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Τα χαρτιά και η χαρτοπαιξία,στα όνειρα, θεωρούνται δυσοίωνα.

    Αν δείτε στον ύπνο σας τράπουλα ή τραπουλόχαρτα, πιθανόν να έχετε οικονομικές ζημιές.

    Αν δείτε ότι παίζετε χαρτιά, να προσέξετε τις άσκοπες σπατάλες στις οποίες επιδίδεστε.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε απομονωμένος ή αποκομμένος από το σύνολο ή την ομάδα στην οποία ανήκετε, σημαίνει ότι είστε κρυψίνους αλλά δεν θέλετε να το δείξετε, ειδικά σε άτομα από το περιβάλλον σας τα οποία έχετε ανάγκη.

Εγγραφή στο RSS - Ποτίδαια