Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πουκεβίλ

Αρχική » Oneiro » Πουκεβίλ

Ονειροκρίτης Πουκεβίλ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πουκεβίλ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Η παρουσία του εντυπωσιακού αυτού πουλιού, που συμβολίζει την αισθησιακή πληρότητα της γυναίκας, στα όνειρα μας, προοιωνίζει, συνήθως ερωτικά καρδιοχτύπια και αγωνίες.

    Εξαίρεση αποτελεί ο μαύρος κύκνος, που προειδοποιεί για δυστυχίες και βάσανα κατά τον ονειροκρίτη.

  • Στα όνειρα γενικά τα περιττώματα συμβολίζουν οικονομικό κέρδος.

    Εάν δείτε ότι έχετε διάρροια, τότε να περιμένετε ένα πιθανό αλλά και αναπάντεχο οικονομικό κέρδος το οποίο θα έρθει γρήγορα.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Ο έντονος βήχας στα όνειρα προμηνύει μια προδιάθεση για θέματα υγείας που αφορούν είτε εσάς είτε κοντινά σας άτομα.

    Αν δείτε ότι βήχετε στο όνειρό σας, τότε πιθανότατα να σας προϊδεάζει το όνειρο για πιθανά θέματα υγείας τα οποία θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.
    Διαβάστε περισσότερα στο λήμμα στρατηγός

Εγγραφή στο RSS - Πουκεβίλ