Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πρέκας

Αρχική » Oneiro » Πρέκας

Ονειροκρίτης Πρέκας - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πρέκας

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μουστάκι στα όνειρα αποτελεί σύμβολο δύναμης και επιτυχίας.

    Εάν είστε άντρας και δείτε ότι έχετε μουστάκι, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, σημαίνει ότι θα καταφέρετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χρησιμοποιείτε δαχτυλήθρα, θα πρέπει να ετοιμαστείτε να ευχαριστήσετε εκτός από τον εαυτό σας και πολλούς άλλους. Θα πιεστείτε και θα αγχωθείτε γιατί θα κινείστε σε γρήγορους ρυθμούς, οι υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

  • Τα κουμπιά δηλώνουν σχέσεις άδειες και στενοχώρια.
    Εάν τα κουμπιά είναι είτε λαμπερά και εντυπωσιακά πιθανόν να αντιμετωπίσετε μελλοντικές στενοχώριες.

  • Ο πλανόδιος έμπορος, στα όνειρα εκφράζει ανησυχίες που μας διακατέχουν, όσον αφορά το μέλλον αλλά και πιθανές αμφιβολίες που έχουμε για τις ικανότητες μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το συμπαθές, ανθρωπόμορφο αυτό ζώο μέσα στο φυσικό του περιβάλλον, μην ανησυχείτε για τις υποθέσεις σας: κάποιες εμπλοκές που θα έχετε θα είναι εντελώς προσωρινές.

  • Εάν δείτε ότι περνάτε κάποια ανοιχτή πόρτα τότε να περιμένετε επιτυχίες απροσδόκητα, ομοίως βέβαια αν η πόρτα είναι κλειστή και δεν μπορείτε να την περάσετε τότε να περιμένετε απογοητεύσεις και απαγορεύσεις.

Εγγραφή στο RSS - Πρέκας