Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πραξιδίκης

Αρχική » Oneiro » Πραξιδίκης

Ονειροκρίτης Πραξιδίκης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πραξιδίκης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ομίχλη στην πραγματική ζωή αποτελεί ένα εντυπωσιακό φαινόμενο που περιορίζει όμως την ορατότητα και κάνει το δρόμο μας πιο δύσκολο.
    Έτσι και στα όνειρα η ομίχλη προαναγγέλλει μια περίοδο δυσκολιών και αγωνιών, την οποία όμως θα ξεπεράσετε με μεγάλες προσπάθειες και πολύ κόπο.

  • Αν στο όνειρο σας διαπιστώσετε ξαφνικά ότι απολέσατε την αίσθηση της όσφρησης, θα υποστείτε ζημιές που θα σας πανικοβάλλουν.
    Αν αντίθετα, δείτε ότι αποκτήσατε μια εξαιρετικά οξεία όσφρηση που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε οσμές πρωτόγνωρες, θα γνωρίσετε επιτυχίες και θριάμβους.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι χτίζετε ένα καινούργιο και όμορφο σπίτι, θα σημειώσετε εντυπωσιακές επιτυχίες που θα οφείλονται στην εργατικότητα και τη σταθερότητα του χαρακτήρα σας.

  • Γενικά η ταχύτητα στα όνειρα έχει πολλαπλές ερμηνείες οι οποίες εξαρτώνται από τις περιστάσεις αλλά και την αίσθηση που μας αφήνει το όνειρο.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας τον εαυτό σας εντελώς διαφορετικό από ότι είναι στη πραγματικότητα και μάλιστα να έχετε χάσει όλο σας το βάρος και να έχετε αποκτήσει καχεκτική μορφή μην φοβηθείτε καθώς αυτό σημαίνει ότι πως σας περιμένουν επαγγελματικές επιτυχίες.

  • Εάν το ποτήρι ήταν γεμάτο στο όνειρο, θα έχετε συναισθηματική πληρότητα και οικογενειακή ευτυχία.

    Αν είναι άδειο το ποτήρι, θα χρειαστεί να βρείτε τρόπους ώστε να αντιμετωπίσετε την ρουτίνα και τα αρνητικά που την συνοδεύουν.

    Αν σπάσει το ποτήρι, ελοχεύει κίνδυνος για αρρώστια.

Εγγραφή στο RSS - Πραξιδίκης