Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πρασιαί

Αρχική » Oneiro » Πρασιαί

Ονειροκρίτης Πρασιαί - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πρασιαί

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αποζητά τη φιλανθρωπία σας, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση, αλλά με την επιμονή σας θα τα καταφέρετε ν' ανακτήσετε την υπόσταση σας.

  • Αν βρεθείτε, στον ύπνο σας σε χώρο εσωτερικό, συσκοτισμένο από βαριά παραπετάσματα, θα συναντήσετε κατά τη δημιουργική σας πορεία προσκόμματα, όχι συνηθισμένα και θα αποτύχετε οικτρά σε υποθέσεις που θεωρούσατε απλές.

  • Αν δείτε σκάφη ή πλοία δεμένα στο μουράγιο με χοντρά παλαμάρια, μην ανησυχείτε διόλου για τις υποθέσεις σας: βρίσκονται όντως σε περίφημο δρόμο.
    Αν δείτε ότι κρατάτε στα χέρια σας ή ότι αγοράζετε παλαμάρι, να περιμένετε επιτυχίες και πραγματοποίηση όλων των φιλοδοξιών σας.

  • Αν δείτε πως επισκεφθήκατε μια ακαδημία, σημαίνει ότι θα λυπηθείτε γιατί αφήσατε ευκαιρίες να πάνε χαμένες από τεμπελιά και αδιαφορία.
    Αν δείτε πως είναι δική σας, ή πως είστε οικότροφος σ' αυτήν, δύσκολα θα ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.

  • Το κρέμασμα συμβολίζει το τέλος μίας κατάστασης και την αρχή μίας άλλης. Σημαντικές δηλαδή αλλαγές στη ζωή σας.

    Εάν είστε εσείς κρεμασμένος, σημαίνει ότι θα βρεθείτε σε μία κατάσταση στην οποία θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας.

  • Η κούραση στο όνειρο δηλώνει τη μεγάλη ενεργητικότητά μας στη ζωή.
    Εάν λοιπόν δείτε ότι είστε κουρασμένοι, σημαίνει ότι στη ζωή σας καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που σας τυχαίνουν και τα καταφέρνετε χωρίς να πτοείστε.

Εγγραφή στο RSS - Πρασιαί