Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Προσαλέντης

Αρχική » Oneiro » Προσαλέντης

Ονειροκρίτης Προσαλέντης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Προσαλέντης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι είστε μπλεγμένος σε δικαστικό αγώνα, ανεξάρτητα από το αν είστε κατήγορος ή κατηγορούμενος, θα περάσετε μια περίοδο που θα την χαρακτηρίσουν αλλεπάλληλες αποτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Αν ονειρευτείτε γραμματόσημα, σημαίνει πως έχετε καλό σύστημα στη διαχείριση των επιχειρήσεων σας και πως θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθήκατε σε κοινό, παρακολουθώντας διάλεξη, θα ακούσετε ευχάριστα νέα.
    Αν δίνατε εσείς διάλεξη, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε κοινωνικά λόγω της επιπολαιότητας σας.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε άνεργος - άνεργη, σημαίνει πως δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα σχέδια σας.

    Προσέξτε στο εργασιακό σας περιβάλλον, υπάρχει κίνδυνος να μείνετε χωρίς δουλειά λόγω της συμπεριφοράς σας.

Εγγραφή στο RSS - Προσαλέντης