Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πρωτεύς

Αρχική » Oneiro » Πρωτεύς

Ονειροκρίτης Πρωτεύς - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πρωτεύς

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν ονειρευτείτε πως ακούσατε γκάρισμα γαϊδάρου, σημαίνει ότι θα λάβετε δυσάρεστα νέα ή θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες. Στον επαγγελματικό τομέα δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχθείτε αθέμιτο ανταγωνισμό καθώς και ύπουλα χτυπήματα από τους συνεργάτες σας.

  • Αν στο όνειρο σας παρακολουθείτε την ταφή κάποιου πεθαμένου ακόμη και αν ο πεθαμένος αυτός είστε εσείς , να περιμένετε τιμές, πλούτη και μακροβιότητα.

  • Αν στο όνειρο σας, βρεθείτε στα χαλάσματα ενός πύργου, σας περιμένουν αγωνίες και θλίψεις.
    Αν δούμε έναν πύργο να πέφτει τότε θα υπάρξει μια δραστική αλλαγή στο άμεσο μέλλον.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ανθρώπους να παλεύουν κι εσείς δεν μετέχετε, τότε κάποια ζοφερά προβλήματα φίλων σας θα σας αγγίξουν και θα λυπηθείτε.

    Αν δείτε ότι παλεύετε με άτομο γνωστό ή άγνωστο, να περιμένετε διενέξεις και συγκρούσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

  • Αν στον ύπνο σας είστε ο ίδιος καλόγερος ή καλόγρια, τότε θα περάσετε δυστυχία και πολλά βάσανα.

    Αν βρεθεί στον δρόμο σας όμως καλόγερος ή καλόγρια τότε να προσέχετε τους φίλους σας, γιατί πρόκειται να επέμβουν στα οικογενειακά σας και να σας κάνουν άνω κάτω.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
    Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - Πρωτεύς