Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πρόδρομος

Αρχική » Oneiro » Πρόδρομος

Ονειροκρίτης Πρόδρομος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πρόδρομος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε αναιμικός αλλά χωρίς να υποφέρετε από κάτι, και ενώ είστε γεμάτος υγεία, σημαίνει ότι ο τρόπος που έχετε μάθει να ζείτε θα σας φέρει αργά ή γρήγορα σε μια οικονομική δυσκολία.

  • Ο μαστροπός στο όνειρο συμβολίζει έλλειψη ηθικής. Εάν δείτε δηλαδή ότι είστε μαστροπός τότε πιθανό κάποια στιγμή με πράξεις να χάστε την εκτίμηση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Εάν δείτε έναν μαστροπό να σας παρενοχλεί τότε κάποιο άτομο χωρίς ηθική θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

  • Αν τυχόν δείτε στον ύπνο σας καραβάνι να χαρείτε πολύ διότι θα κερδίσετε πολλά λεφτά, είτε απ' την δουλειά σας, είτε από κάποιο τυχερό παιχνίδι, είτε από κληρονομιά.

  • Ο ανανάς στα όνειρα συμβολίζει την επιτυχία παραδοσιακά, διότι ήταν δυσεύρετο και σπάνιο φρούτο, περιζήτητο για την εξωτική του γεύση.
    Οι περισσότερο σύγχρονοι ονειροκρίτες εξακολουθούν να ερμηνεύουν τον ανανά με τον ίδιο τρόπο.

  • Η κατσαρόλα, στα όνειρα, ερμηνεύεται όπως και όλα τα άλλα «δοχεία», καθώς και ερμηνεύεται ανάλογα με τη ποσότητα των αγαθών που περικλείει.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας τη κατσαρόλα γεμάτη σημαίνει ότι πλούτος και κέρδη σας περιμένουν.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ασχολείσθε με την κατεργασία δερμάτων, να περιμένετε άφθονο χρήμα και σκανδαλώδη εύνοια της τύχης.

    Αν δείτε στον ύπνο σας δέρμα, σημαίνει επιτυχημένες επιχειρήσεις και ευνοϊκές συνθήκες για τους ερωτευμένους.

Εγγραφή στο RSS - Πρόδρομος