Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

Πρόκλος

Αρχική » Oneiro » Πρόκλος

Ονειροκρίτης Πρόκλος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : Πρόκλος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Δυσοίωνο είναι το ασήμι σε οποιαδήποτε μορφή του όταν εμφανίζεται σε όνειρά μας. Όχι μόνο η εμφάνισή του στο όνειρο, αλλά και η ποσότητά του.

    Περισσότερο ασήμι, περισσότεροι καημοί λέει ο παραδοσιακός ονειροκρίτης.

  • Τα φρούτα ή αλλιώς οπωρικά όταν κάνουν την εμφάνιση τους στα όνειρά μας, έχουν διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο τα βλέπουμε.
    Αν τα φρούτα είναι καλά γινωμένα και εύγευστα, τότε προμηνύουν επιτυχίες αλλά και χαρές σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

  • Η ερμηνεία του στάβλου όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο αισθανόμαστε
    Αν δείτε στον ύπνο σας στάβλο γεμάτο με ζώα, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Η καμηλοπάρδαλη είναι ένα επιβλητικό και πανέμορφο ζώο το οποίο όμως δεν συναντάται στην χώρα μας, οπότε δύσκολα εμφανίζεται στα όνειρα σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας μπακάλικο γεμάτο εμπορεύματα, σύντομα θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από ριψοκίνδυνη επένδυση σας.
    Αν δείτε ότι είστε μπακάλης, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, κάπου θα εξωκείλετε στα οικονομικά σας, εξαιτίας κακιάς διαχείρισης.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ένα πρόσωπο ξένο που είναι ωραίο και εντυπωσιακό, να περιμένετε επιτυχίες στα αισθηματικά σας.
    Αν δείτε πρόσωπο άσχημο και αποκρουστικό, σύντομα θα περάσετε μια οδυνηρή ερωτική απογοήτευση.

Εγγραφή στο RSS - Πρόκλος